Мапа сайту


Головна


Центр професійної кар'єри


Приймальна комісія


Адміністрація НПЛ


Дистанційне навчання


Професії


Новини


Охорона праці в НПЛ


Цивільний захист


Сторінка психолога


Кава-брейк з психологом


Педагогічна скарбничка


Виховна робота


Бібліотечно-інформаційний центр (БІЦ)


Національно-патріотичне виховання


Спортивний олімп


Методичний кабінет


Навчальний процес



День відкритих дверей:

Травень, 2022 року
ЯК ЗНАЙТИ...

счетчик посещений


Відеоматеріали НПЛ



Сайт обласної ради


НМЦ ПТО в Дніпропетровській області


Новини Нікополя


НІКОПОЛЬ ОНЛАЙН



«З УКРАЇНОЮ В СЕРЦІ!»

17 травня весь світ святкував День вишиванки, свято, присвячене українській національній культурі і традиціям. У цей день, який щороку відзначається у третій четвер травня, усі охочі можуть долучитися до свята. Що для цього потрібно зробити? Все просто — одягніть вишиванку на роботу або навчання. Це свято, незважаючи на свій відносно молодий вік вже придбало широку популярність і стало традиційним. Крім того, акції, присвячені українській вишитій сорочці, проводяться не тільки в Україні, але й далеко за її межами – в країнах Європи, Канаді, Сполучених Штатах Америки, Австралії. Учні, педагогічний колектив та співробітники нашого навчального закладу підтримали традицію національного свята та приєднались до Параду вишиванок в м.Нікополь.


ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ

11 ТРАВНЯ В НАШОМУ ЗАКЛАДІ ПРОЙШОВ ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ.

ВІТАЄМО МАЙБУТНІХ АБІТУРІЄНТІВ.





Тиждень Цивільного захисту в НПЛ

З 23.04.2018 по 27.04.2018 в НПЛ інженером з охорони праці Гайворонським В.Ю. та керівником цивільного захисту Бут І.О. був проведений тиждень Цивільного захисту. Для учнів, бібліотекарем Тимошенко О.В. було відкрито виставку методичної та науково-популярної літератури про безпечні правила поведінки в умовах техногенної небезпеки. Учні відвідали об’єкти підвищеної небезпеки: пожежну частину і Центральну водопровідну насосну станцію КП «Нікопольводоканал», а також прийняли участь у тренінгах із застосуванням засобів індивідуального і колективного захисту.







24.05.2018 р. у Нікопольському професійному ліцеї

буде проходити ЗНО з предмета "Українська мова та література"



Замовлення підручників

ДЕТАЛЬНІШЕ...



НІКОПОЛЬСЬКОМУ ПРОФЕСІЙНОМУ ЛІЦЕЮ 50 РОКІВ


«ПЕРШІ ПІСЛЯ ПЕРШИХ!»

18 квітня 2018 року в м.Марганець пройшов І регіональний етап Всеукраїнської військово - патріотичної дитячо - юнацької гри "Сокіл" серед професійних (професійно-технічних) закладів освіти Дніпропетровської області. Рій "Козацька воля" на чолі з ройовим Бойченко Сергієм, у складі козаків І курсу групи 176, професії "Електрогазозварник. Слюсар з ремонту автомобілів" і групи 175 професії "Кухар. Офіціант", групи 169 професії "Кухар. Офіціант" ІІ курсу Нікопольського професійного ліцею достойно представив навчальний заклад та підтримав традицію попередників, виборовши друге місце серед команд-учасників. Було відзначено "Добре діло", як соціально значимий проект, стройовий вишкіл рою, випуск рукописної газети та кращий рятівний загін.

Вітаємо наших переможців і бажаємо майбутніх звершень!


geroy

На конкурсі фахової майстерності


Вітаємо Прокуду Олександра, учня групи 180 професії «Електрогазозварник», учасника ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності серед учнів закладів професійної (професійно-технічної) освіти з професії «Електрогазозварник ручного зварювання».

Бажаємо професійного росту та творчих звершень!





«УЧИТЕЛЬ РОКУ НПЛ - 2018»


Фіналістки-учасниці «Педагогічного батлу» Москаленко Людмила Михайлівна – викладач математики та Корж Олена Федорівна – викладач фізики на конкурсі «Мозковий штурм».


Переможцем конкурсу «Учитель року НПЛ - 2018» стала викладач фізики Корж Олена Федорівна.


Вітаємо переможницю і бажаємо творчого натхнення!


«ФЕСТИВАЛЬНИЙ ДИВОГРАЙ ПРОФТЕХОСВІТИ - 2018»


29 березня 2018 року в м. Апостолово відбувся обласний фестиваль художньої самодіяльності серед закладів професійно-технічної освіти «ФЕСТИВАЛЬНИЙ ДИВОГРАЙ ПРОФТЕХОСВІТИ - 2018» , який проходив під гаслом «Ми майбутнє твоє, Україно». Від Нікопольського професійного ліцею в заході прийняли участь Проценко Валерія (група 175, професія «Кухар. Офіціант») з піснею «Вишиваночка», танцювальний супровід - Арикіна Катерина (група 178, професія «Швачка. Вишивальник»), Кревець Анна (група 170, професія «Штукатур. Лицювальник-плиточник. Маляр»), Байдак Галина (група 177, професія «Штукатур. Лицювальник-плиточник. Маляр»), Шагіна Владислава (група 175, професія «Кухар. Офіціант). Купріянова Ксенія (група 178, професія «Швачка. Вишивальник») презентувала власне виконання пісень «Кукушка», автор В.Цой і «Знаєш, як болить», автор Наталя Дзенків (Лама), Хобта Альона (група 169, професія «Кухар. Офіціант») подарувала глядачам авторський вірш «Ми ті, хто ми є…» із своєї збірки «Хотіла б я сказати…».



"ТИЖДЕНЬ УКРАЇНСЬКОЇ МОВИ І ЛІТЕРАТУРИ, АНГЛІЙСЬКОЇ МОВИ, ЗАРУБІЖНОЇ ЛІТЕРАТУРИ ТА ХУДОЖНЬОЇ КУЛЬТУРИ"

З 12.03.2018 – по 16.03.2018 року

Уже традиційно у березні в нашому ліцеї урочисто проходить тиждень української мови та літератури, приурочений до дня народження Т.Г. Шевченка. Метою проведення тижня української мови та літератури є створення українського мовленнєвого середовища, що дозволить учням реалізувати знання, отримані на уроках української мови, в активному мовленнєвому спілкуванні; популяризація українського слова; розширення творчих можливостей учнів та виявлення обдарованих дітей. Найрізноманітніші заходи тривали упродовж тижня. Це і конкурси, й виставки, і концертні програми, і просто змагання, а також класні години тощо.Тиждень української мови та літератури проходив за планом, з яким учні були ознайомлені заздалегідь, щоб підготуватись. Цього року програма предметного тижня була, як завжди, досить насиченою. Учні мали змогу поринути у багатющий світ краси і принад рідної української мови, вшанувати пам'ять про видатного діяча нашого народу Т. Г. Шевченка.

Детальніше...



"Учитель року НПЛ-2018"

28 лютого 2018 р. в Нікопольськопольському професійному ліцеї пройшов другий тур конкурсу "Учитель року НПЛ - 2018". Педагоги загальної освіти презентувли свої напрацювання по номінаціям: "На тій стороні Луни" - розповіли про свої особисті захоплення і хоббі; надали майстер-клас з педагогічних форм і прийомів роботи! До Вашої уваги представлені педагогічні есе викладачів. Запрошуємо до голосування!


Бажаємо успіхів конкурсантам!


Педагогічна нарада


11 січня 2018 р. в Нікопольськопольському професійному ліцеї відбулася традиційна січнева педагогічна нарада за підсумками І семестру 2017-2018 н.р. За традицією, директором ліцею, Веретеніною О.О., були визначені порядок, питання та регламент роботи педради. На нараді були висвітлені питання, щодо вдосконалення форм і методів навчальної та виховної роботи з метою формування здорового підліткового колективу. Педагогічним колективм визначені пріоритетні напрямки робити методичних комісій. Адміністрація відзначила кращих педагогів ліцею.


Прямуємо до нових звершень!


Дуальна освіта "ЗА" чи "ПРОТИ"?

В Нікопольському професійному ліцеї 5 січня 2018 року пройшли педагогічні дебати на тему «Дуальна освіта в Україні». Участь приймали дві команди "ЗА" і "ПРОТИ" у складі педпрацівників, які мали протилежні точки зору. Педагогічний колектив прийняв активну участь в обговоренні тематики. За результатами було визначено найбільш активних дебатерів команд - Паценко Ю.З., викладача спецтехнологій електротехнічного напрямку (команда "ПРОТИ") і Шевченко С.В., викладача англійської мови, (команда "ЗА"). Перемогу здобули команда "ЗА" в складі педагогів Буглакової Л.В., Виперайленко О.М. та Шевченко С.В.



ГОРДІСТЬ НПЛ!

Учнівський і педагогічний колектив були приємно здивовані результатами учнівських олімпіад із загальноосвітніх предметів. Своїми досягненнями порадував учень ІІ курсу професії о професії «Лаборант хіміко -бактеріологічного аналізу, офісний службовець (бухгалтерія)» Дундук Олександр. Він став переможцем олімпіад з хімії, біології, екології та англійської мови, зайняв ІІ місце у XVIII Міжнародному конкурсі з української мови імені Петра Яцика та ІІІ місце в олімпіаді з української мови та літератури та історії. Пишаємось Мироненко Яною, ученицю групи №178 (швачка, вишивальник), яка посіла І призове місце за результатами ІІ (очного) обласного етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з української мови і літератури.

Вітаємо наставників-викладачів та їх учнів!


geroy

Конкурс "Ми проти насилля та жорстокості"

Учні Нікопольського професійного ліцею прийняли участь в обласному конкурсі
"Ми проти насилля та жорстокості".
Серед 846 учнівських малюнків в номінації "Ця рука не вдарить дитину" було відмічено роботу
учениці групи 169 за професією "Кухар. Офіціант " Багніт Марії.

Вітаємо Багніт Марію!





Місячник здорового способу життя в НПЛ

В Нікопольському професійному ліцеї пройшов Місячник здорового способу життя. Із зацікавленням, творчі учні прийняли участь в конкурсі плакатів "ПАЛІННЮ - НІ!". До конкурсної комісії було надано 53 роботи. Найцікавіші роботи, згідно призових місць,були відмічені нагородами.

Запам'ятався учням і квест «Краще! Швидше! Міцніше!», в якому прийняло участь 6 команд, а команду групи № 169 (кухар, офіціант) у складі Багніт Марії, Дніпровської Юлії, Назирова Давида, Наливайко Максима, Телюка Тараса - визначено ПЕРЕМОЖЦЯМИ квесту. Квест з 6 пунктів-завдань та нормативом часу 90 хвилин успішно пройдено командою за 65,32 хвилини!

З успіхом пройшла акція "Обміняй цигарку на цукерку", яка була організована з ініціативи учнівського самоврядування ліцею.


БУДЬТЕ ЗДОРОВІ!


ДЕНЬ СВОБОДИ І ГІДНОСТІ


З нагоди відзначення Дня Гідності та Свободи 21 листопада 2017 року в м.Нікополь ,біля Меморіалу «Захисник України» відбувся мітинг. В мітингу взяли участь учні Нікопольського професійного ліцею група № 176 (електрогазозварник, слюсар з ремонту автомобілів), майстер в/н Козлова В.В. та викладач історії Івінська В.М. Учасники мітингу хвилиною мовчання вшанували світлу пам’ять Героїв Небесної Сотні, загиблих воїнів АТО. Присутні на мітингу запалили лампадки і свічки пам’яті та склали спільну молитву за загиблими героями, які віддали своє життя за свободу та європейський вибір своєї країни.


В Нікопольському професійному ліцеї пройшов І етап
Всеукраїнських учнівських олімпіад і турнірів з навчальних предметів

З 20 жовтня по 09 листопада 2017р. в НПЛ пройшов І етап Всеукраїнських учнівських олімпіад і турнірів з навчальних предметів із завданнями на рівні програмових вимог, погодженими методичними комісіями загальноосвітніх дисциплін.



Переможцями І етапу стали:

з фізики :

- Мироненко Яна Миколаївна .I курс. Група № 178 «Швачка, вишивальник».

- Кочетов Артур Анатолійович. ІІ курс. Група № 168 «Електрогазозварник, слюсар з ремонту автомобілів»

з хімії :

- Матковська Надія Миколаївна. I курс. Група №175 «Кухар, офіціант».

-Дундук Олександр Андрійович II курс Група № 171 «Лаборант хіміко -бактеріологічного аналізу, офісний службовець (бухгалтерія)».

з екології :

-Терлецька Руслана Констянтинівна ІI курс Група № 169 «Кухар, офіціант».

з математики :

- Багніт Марія Андріївна. ІI курс .Група № 169 «Кухар, офіціант».

- Мироненко Яна Миколаївна. I курс. Група №178 «Швачка, вишивальник».

з біології :

- Матковська Надія Миколаївна .I курс . Група № 175 «Кухар, офіціант».

-Дундук Олександр Андрійович. II курс. Група № 171 «Лаборант хіміко-бактеріологічного аналізу ,офісний службовець (бухгалтерія)»

з інформаційних технологій:

- Завгородній Олександр. ІІ курс. Група 168 «Електрогазозварник, слюсар з ремонту автомобілів»

з історії:

- Мироненко Яна Миколаївна. I курс. Група №178 «Швачка, вишивальник»

- Терлецька Руслана Констянтинівна ІI курс Група № 169 «Кухар, офіціант».

з англійської мови:

- Мироненко Яна Миколаївна. I курс. Група №178 «Швачка, вишивальник».

-Дундук Олександр Андрійович. II курс. Група № 171 «Лаборант хіміко - бактеріологічного аналізу ,офісний службовець (бухгалтерія)»

з української мови та літератури:

- Мироненко Яна Миколаївна. I курс. Група №178 «Швачка, вишивальник».

- Кунах Євгенія Юріївна. ІI курс .Група № 160 «Кухар, офіціант».

Бажаємо подальших успіхів!


VIII Міжнародна природознавча гра «Геліантус» - 2017

15.11.2017 року учні 1-2 курсу Нікопольського професійного ліцею прийняли участь у IIX Міжнародній природознавчій грі «Геліантус» - 2017. Гра охоплює сферу знань з біології, географії, хімії та фізики. Свої знання показали учні ІІ курсу - Остапенко Анастасія (група 169), Кочетов Артур (група 168), Мацукевич Євген (група 171) та учні І курсу - Босий Микита, Самойленко Артем, Митягін Віктор, Снігур Влад (група 176).


Чекаємо на результати!


Тиждень української писемності та мови

У перший день тижня української писемності та мови учні НПЛ підготували спецвипуск стіннівок «Життєвий та творчий шлях П. Яцика », розпочався І (внутрішньо училищний) етап XVIII Міжнародного конкурсу знавців української мови імені Петра Яцика серед учнів та педагогічних працівників НПЛ.



Педагогічний колектив Нікопольського професійного ліцею 9 листопада 2017 року в День Української писемності та мови приєднався до XVII Всеукраїнського радіодиктанту національної єдності «Наші пісні».



Тиждень історії в Нікопольському професійному ліцеї

під гаслом «2017 рік – рік Української революції 1917 – 1921 рр.»

2017 рік, згідно Указу Президента України №17/2016, оголошено роком Української революції 1917 – 1921 рр.. З цією метою в Нікопольському професійному ліцеї пройшов тиждень історії під гаслом « 2017 рік – рік Української революції 1917 – 1921 рр.». Тиждень історії розпочався з загальноліцейної лінійки, на якій викладач історії Івінська В.М. разом з членами історичного гуртка «Подорож у минуле» коротко ознайомили учнів з подіями сторічної давнини та анонсували план проведення тижня історії.

Детальніше...

ВІДКРИТТЯ КОЗАЧОГО ОСЕРЕДКА ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКОЇ СОТНІ СІЧЕСЛАВСЬКОГО КОЗАЦТВА ЗАПОРІЗЬКОГО НА БАЗІ НПЛ

Козачий осередок НПЛ налічує близько півсотні учасників дитячо-юнацької військово-патріотичної гри "Сокіл"("Джура"), який був створений з ініціативи начальника штабу Дніпропетровської обласної громадської організації «Січеславське Козацтво Запорозьке» Григорія Савенка, що особисто проводив посвяту юнаків, заступника начальника штабу Кузьміна Сергія та методиста НМЦ ПТО в Дніпропетровській області Буравова С.С. Учнівські рої «Микитинці», «Козацька вдача» та «Козацька воля» - на теренах Могили-пам’ятника кошовому отаману Івану Сірку дали урочисту клятву в братерстві, вірності та відданості українському народові. Відбувся парад роїв, а також всі відвідали смачний козацький куліш. Після урочистостей на запрошення голови Покровської селищної ради Хнюкала М.В. всі направилися в Покровський народний історико-краєзнавчий музей ім.П.І. Калнишевського, де директор музею, Гладкочуб Лариса Антонівна, провела змістовну і цікаву екскурсію.


geroy

Місячник оборонно- масової і військово-патріотичної роботи

в Нікопольському професійному ліцеї

З 13 вересня по 14 жовтня 2017 року у Нікопольському професійному ліцеї проводився місячник оборонно- масової і військово-патріотичної роботи присвяченого «Дню Захисника Вітчизни».
Згідно плану заходів у рамках місячника, з метою поліпшення військово-патріотичного виховання молоді, пропаганди бойових традицій армії, формування почуття патріотизму і мотивації до служи у сучасних Збройних Силах України, відбулась відкрита лінійка, присвячена відкриттю місячника оборонно-масової та військово- патріотичної роботи, активізовано військово-шефську роботу з військово-патріотичного виховання.

Детальніше...



geroy

Батьківські збори в НПЛ


В Нікопольському профеісйному ліцеї 12.10.2017 року о 16.00 пройшли загальні батьківські збори для батьків перших курсів. Радо зустріли на реєстрації батьків майстри в/н перших курсів Козлова В.В. та Антонян В.І. На зборах виступили заступник директора з НВЧ Ларіонова Марина Анатоліївна, яка познайомили батьків з сучасними програмними вимогами до навчання, правилами навчання в ліцеї та конкурентноспроможністю обраного професійного шляху учнів на ринку праці. Про роботу з підлітками та особливостями їх віку розповіла психолог ліцею Паух Н.О.
Вітаємо всіх першокурсників та їх батьків в Нікопольському професійному ліцеї!

Збірна НПЛ з футболу – ЧЕМПІОН!

В 11.10.2017 р. пройшов чемпіонат серед навчальних закладів міста. Цього року традиційні змагання серед учнів ліцеїв мали формат чемпіонату. Золоті медалі та кубок розіграли чотири команди:
1. Металургійний технікум
2. Нікопольський професійний ліцей.
3. Медичне училище.
4. Нікопольський педагогічний коледж.
У матчі за 3-е місце з рахунком 3: 2 команда Педагогічного коледжу переграла однолітків з Медичного училища. А ось чемпіон визначився тільки після серії пенальті. Основний час переможця не виявив матч закінчився 0: 0. Серія пенальті тривала більше звичайного, з рахунком 8: 7 сильнішими виявилися учні НПЛ.

Вітаємо наших чемпіонів!

Джерело: Нікопольский футбол | ffn.org.ua

Зустріч із знаменитостями сьогодення

В Нікопольському професійному ліцеї відбулась зустріч з багаторазовим Чемпіоном світу, кращим воротарем за результатами Паралімпіади-2017р., Костянтином Семашко. Учні і викладачі мали змогу дізнатись про реалії життя української футбольної збірної:особливості тренувань, спортивний режим і, врешті-решт, змагання. Як і минулого разу, прихильники футболу мали можливість поспілкуватись з Костянтином Семашко, задати хвилюючі питання і, звичайно, отримати автограф.
Для молодого покоління Костянтин Семашко є уособленням справжнього спортсмена, прикладом наполегливості та цілеспрямованості.

Бажаємо подальших успіхів!

geroy

Місячник оборонно-масової і військово-патріотичної роботи, присвяченого
"Дню Захисника України"


В Нікопольському професійному ліцеї розпочався
Місячник оборонно-масової і військово-патріотичної роботи, присвяченого
«Дню Захисника України
з 14.09.2017 р. по 14.10.2017р.
На учнів чекають цікаві зустрічі, конкурси та презентації.
Запрошуємо до співпраці!
ДІЗНАТИСЬ БІЛЬШЕ...

З Днем працівника освіти!

Олімпійські змагання в НПЛ!

Олімпійський тиждень завершився спартакіадою НПЛ. Азарт, жага перемоги і добрий настрій - супутники здорового життя!В змаганнях прийняли участь не тільки учні, але і педагоги! Підсумки результативності очікуємо на наступному тижні!

Першість з футболу в НПЛ

13-14.09 в Нікопольському професійному ліцеї відбулись змагання серед учнів за першість з футболу. В змаганнях прийняли участь 7 команд НПЛ. Несподіванкою для всіх керівників та вболівальників стала перемога - УВАГА!!!! - команди І курсу групи 176 професії "Електрогазозварник. Слюсар з ремонту автомобілів".

Вітаємо переможців!

Першого вересня Нікопольський професійний ліцей

радо зустрічав своїх учнів!

Урочисто пролунав Гімн України і традиційно розпочалася Лінійка, присвячена Дню Знань. Директор, Веретеніна О.О. привітала учнів з обраним шляхом кваліфікованого робітника та побажала високих досягнень в навчанні і праці. Подяками і грамотами були відзначені «зірки» ліцею: учасники військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») рій «Микитинці», гравці футбольної збірної НПЛ, лауреати «Фестивального дивограю профтехосвіти» - Камінська Олександра, Гога Юрій, Тітова Мирослава, учасники обласного молодіжного фестивалю мод "Весняна акварель - 2017" - Тюстіна Олена, Панченко Євгенія, Сидоренко Світлана, Вєтрова Анна, учасники Всеукраїнського фізичного конкурсу «Левеня» з відзнакою «Добре» - Компнієць Андрій, Кочетов Артур, учасник ІІІ Всеукраїнської наукової конференції - Касьянов Андрій, а також Наливайко Максим за зайняте ІІІ місце в обласному конкурсі «Комп’ютерний дизайн» в номінації «Артдизайн. Фотоколаж».


Хвилиною мовчання вшанована пам'ять випускників НПЛ, героїв АТО, які загинули за нежалежність і теритриальну цілісність України - Троценка Максима, Касьянова Сергій, Москаленка Сергія, Біжка Анатолія.
Перший дзвоник запросив всіх учнів на перший урок у ліцеї: «Поважаємо Європейські цінності — будуємо сучасну Україну».

День знань завжди відрізняється яскравістю вражень і нових сподівань!

Наснаги і творчих звершень в новому 2017-2018 навчальному році!

geroy

День Першокурсника

в Нікопольському професійному ліцеї!

Вчорашні школяри, їх батьки і друзі відвідали свято День Першокурсника в НПЛ 21 СЕРПНЯ 2017 РОКУ О 12.00. На зустрічі панувала невимушена доброзичлива атмосфера, дивували учнівські майстер-класи, а найбільш корисною виявилася година спілкування по обраній професії. Бабуся однієї з першокурсниць відверто раділа: "Ми не очікували такої зустрічі! Відчувається, що нам тут раді! Дуже цікаво і корисно! Дякуємо за святковий настрій! А 1 Вересня моя онука прийде до вас сама, бо вже називає НПЛ своїм навчальним закладом!"




Міжнародний день захисту дітей в м.Нікополі

""Діти, як квіти: поливай - ростимуть!"


В м.Нікополь 1 червня о 16.00 в парку «Перемоги» були проведені заходи присвячені Міжнародному дню захисту дітей. У складі культурно-розважальної програми були:
-Творчі майстерні
-Дитячий салон краси
-Виставка тварин
-Аніматори та ростові ляльки
-Конкурс малюнку на асфальті
-Ігровий майданчик від волонтерів педагогічного коледжу
-Спортивні ігри «Веселі старти»
-Святкова концертна програма.
Нікопольський професійний ліцей зустрічав всіх костюмованим дійством - для гостей підготували виставку учнівських робіт робітничих професій, діючі макети та майстер-класи. Цікавими фізичними експериментами розважали дітей та всіх бажаючих дорослих учні першого курсу - "маги" фізико-математичних наук.


"Дніпропетровщина кулінарна: історична та сучасна"


24.05.2017 р. в Нікопольському професійному ліцеї був проведений семінар, присвячений пошуково-інформаційному проекту «Дніпропетровщина кулінарна: історична та сучасна» під керівництвом методиста НМЦ ПТО у Дніпропетровській області Гришаєвої Олени Вікторівни. Гостей радо зустрічала директор НПЛ Веретеніна О.О. Привітали учасників семінару рій «Козацька воля» та творчий колектив молодих дизайнерів НПЛ з показом колекції стилізованих народних костюмів «Весняна барвиста Україна», учасників фестивалю молодих дизайнерів «Весняна Акварель -2017» під керівництвом Виперайленко О.М.
В рамках проекту представили свої роботи Нікопольський центр професійної освіти, Апостолівський центр підготовки та перепідготовки робітничих кадрів, Марганецький професійний ліцей, Зеленодольський професійний ліцей, Орджонікідзевське професійно-технічне училище,
ПТУ №79 та Нікопольський професійний ліцей.
Учасниками були презентовані рецепти страв регіональної української національної кухні.


Від Нікопольського професійного ліцею була представлена страва «Козацька юха» за старовинним рецептом від творчого колективу учнів по професії «Кухар. Офіціант» під керівництвом майстрів в/н Антонян В.І., Самарської Н.В. і викладача спецтехнології Мазур Т.І. за участю козацького рою, призерів гри «Сокіл (Джура)», «Козацька воля».
Учасники були нагороджені сертифікатами від НМЦ ПТО проекту «Дніпропетровщина кулінарна: історична та сучасна». Усі гості були запрошені на екскурсію по історичним місцям козацької слави Нікопольщини та на дегустацію страви «Козацька юха» за старовинним рецептом.

Бажаємо успіхів та творчих перемог всім творчим колективам проекту!

geroy

Вітаємо переможців Всеукраїнського відкритого інтерактивного конкурсу
“МАН–Юніор Дослідник” Номінація “Технік–Юніор”


Малою Академією Наук був проведений Всеукраїнський відкритий інтерактивний конкурс “МАН–Юніор Дослідник”
Учасників конкурсу в номінації «Техніка» загалом – 62 учня.
Усього представлено на конкурс 59 проектів.

Журі конкурсу вважає, що рівень проектів у 2017 році залишається на достатньому рівні, тим більше що загальна тема конкурсів є невичерпною – адже фізика є експериментальною наукою. Тому цікавий експеримент, перетворений на фокус, розрахований на подив глядачів, де передбачена несподіваність, навіть певна інтрига, залишається актуальним.

Найвищу оцінку (10 балів) отримали учні Нікопольського професійного ліцею група №169 по професії «Кухар. Офіціант»
Назиров Давид, Наливайко Максим, Телюк Тарас
під керівництвом викладача Корж Олени Федорівни.

День відкритих дверей в Нікопольському професійному ліцеї!


12 травня 2017 року Нікопольський професійний ліцей гостинно відкрив свої двері для майбутніх учнів нашого ліцею. На зустріч з викладачами, майстрами, учнями ліцею завітали випускники шкіл міста та району. До уваги випускників було представлено театралізований показ мод «Весняна акварель» - майстри виробничого навчання Щербак Л.Г., Артеменко Л.О.; виступ учасників Всеукраїнської спортивно-патріотичної гри «Сокіл» , рій «Микитинці»; пісенний вернісаж у виконанні учнів І і ІІ курсів Гоги Юрія та Тітової Мирослави. З вітальним словом до майбутніх учнів звернулись роботодавці:зі сфери послуг ресторану «Волна» Бураза Анна Олександрівна, заступник начальника відділу кадрів заводу феросплавів Матюшенко В.В.. Зі словами подяки до педагогічного колективу звернувся випусник 2008 року група 48 «Кухар» Єрмак Артур. Під керівництвом майстрів в/н Омелянчук О.І. та Халєєвої Т.В. учні І курсу пригощали гостей та всіх бажаючих смачним кулішем.


Ласкаво просимо до Нікопольського професійного ліцею!

geroy

Вічна пам'ять героям!


1 травня 2017 року на Світлодарській дузі, намагаючись врятувати пораненого побратима, загинув випускник Нікопольського професійного ліцею 2013 року, 22-річний боєць АТО
Анатолій Біжко.
Він пішов в армію в жовтні 2013 року, з самого початку АТО. Брав участь в обороні Донецького аеропорту, з грудня 2016 року - був військовослужбовцем 53-й бригади. З поля бою тіло загиблого та двох його товаришів забрали бойовики, повернули українській стороні після 5-денних переговорів.

Прощання з героєм та вшанування його пам'яті відбудеться 8 травня 2017 р. в м.Нікополі на Європейській площі.




Запрошуємо абітурієнтів на екскурсію до НПЛ



26.04 в Нікопольському професійному ліцеї пройшла екскурсія для учнів 9 класів шкіл міста та району в рамках пропагування робітничих професій. Учнів зустріли в приймальній комісії викладач фізики та астрономії Корж О.Ф., де вони змогли ознайомитись з умовами вступу до ліцею. Групи учнів супроводжували заступник директора з НВР Мурашко Л.А. та заступник директора з виховної роботи Бойша О.А. Перед майбутніми абітурієнтами виступила голова методичного об'єднання будівельного напрямку Буглакова Л.В.,ознайомила учнів з кабінетами спецтехнологій. Гості мали змогу побачити майстерні виробничого навчання. В бібліотечно-інформаційному центрі гостей зустріла завідувач БІЦ Виперайленко О.М. з інформацією про забезпечення інформаційно-комунікативними технологіями навчального процесу.


Нікопольський професійний ліцей
на «Фестивальному дивограї профтехосвіти 2017»

25 квітня 2017 року в м. Апостолове відбувся ІІ тур щорічного обласного фестивалю художньої самодіяльності «Фестивальний дивограй профтехосвіти – 2017» під гаслом «Звичка – бути кращими».


До участі у заході були залучені учні І-ІІІ курсів з різних видів та жанрів народного мистецтва. Під час підготовки учасники фестивалю виявили високу творчу активність. Обдаровані учні Нікопольського професійного ліцею достойно представили наш навчальний заклад у номінаціях «Вокальне та хореографічне мистецтво» .
Тітова Мирослава учениця гр.174 «Швачка. Вишивальник.» з піснею «Да-ри-на» та «Білий ангел».
Гога Юрій учень гр.164 «Штукатур. Лицювальник – плиточник. Маляр.» з піснею «Черешенька» та «Без денег жить нельзя».
Камінська Саша учениця гр.№163 «Швачка. Вишивальник» продемонструвала характер східного танцю «Шальні барабани».






Вітаємо учасників фестивалю!


Обласний молодіжний фестиваль мод
"Весняна акварель - 2017"


dyplom

25.04.2017 року в м. Дніпро пройшов фестиваль мод молодих починаючих дизайнерів «Весняна акварель», в яком прийняли участь навчальні заклади таких міст, як Харків, Київ, Кривий Ріг, Хмельницький, Дніпро. Серед найкращих колекцій, представлених молодими кутюр’є , були стилізовані народні костюми нашого ліцею – «Єдина барвиста Україна», в номінації «Модна історія». Колекцію від Нікопольського професійного ліцею достойно представили майстер виробничого навчання (професія «Кравець») Кущ Неля Володимирівна та учениці І курсу групи № 174 за професією «Кравець» Панченко Євгенія та Тюстіна Олена і учениці ІІ курсу групи № 163 «Швачка. Вишивальник» - Вєтрова Анна, Сидоренко Світлана.


Вітаємо творчий колектив
молодих дизайнерів Нікопольського професійного ліцею



Державна підсумкова атестація
учнів ІІ курсу в Нікопольському професійному ліцеї

З 14.04 - 24.04.2017 року в Нікопольському професійному ліцеї розпочалась Державна підсумкова атестація із загальноосвітніх
предметів для учнів другого курсу.


ДПА з української мови (докладний переказ)
група 165 « Електрогазозварник. Слюсар з ремонту автомобілів», викладач Канищева І.В.


ДПА з математики (інтегрований з алгебри та початків аналізу і геометрії) (письмово)
група 162 «Кухар. Офіціант», викладач Москаленко Л.М.



ДПА з англійської мови (письмово)
група 164 «Штукатур. Лицювальник - плиточник. Маляр», викладач Шевченко С.В.

Бажаємо вдало скласти ДПА та перейти до виробничої практики!


Співпраця з волонтерами

До Пасхальних свят заступник директора з НР Мурашко Л.А разом з майстрами виробничого навчання Козловою В.В., Занудько Л.Є та учнями ліцею провели акцію «Малюнок воїну». Благочинний Нікополя та району ієромонах Меркурій (Скороход) разом з волонтерами відвезли вітання та малюнки учнів Нікопольського професійного ліцею на передову.


Вітаємо переможців!

13.04.2017 р. збірна Нікопольського професійного ліцею з футболу прийняла участь у зональних змаганнях з обласної спартакіади з футболу. В напруженій боротьбі команда НПЛ завоювала-

І місце.

По ходу змагань збірна ліцею перемогла НЦПО з рахунком 3:0 та команду м.Марганець 5:1.

Склад збірної НПЛ з футболу

Шевчик Ростислав (група 157)

Михайлов Олександр (група 157)

Нігальчук Денис (група 173)

Рожкован В’ячеслав (група 173)

Гарвасюк Артур (група 170)

Юрченко Дмитро (група 170)

Кобченко Владислав (група 170)

Команда НПЛ з футболу готується до півфіналу в м.Кривий Ріг, який пройде 4 травня 2017 р.


Пам'ять! Гірка пам'ять війни!

07. 04. 2017 року в НПЛ відбулася лінійка присвячена річниці відкриття меморіальної дошки пам`яті загиблим героям АТО – випускникам ліцею. Пам'ять! Вона ніколи не згасне. Вона ятрить мозок, збуджує уяву. Пам'ять! Що ти залишила? Сльози матерів? Наречених, що не долюбили своїх хлопців? Поминальний дзвін та тепло свічки? Хай горять свічки, як болючий щем про наших героїв, які навічно стали журавлями…

Вони полягли навіки...

Москаленко Сергій

Троценко Максим

Касьянов Сергій

Роки…Скільки б їх не минуло, не зітруться імена тих, хто не повернувся з АТО. Схилимо ж голови перед світлою пам’яттю тих, хто віддав своє життя, увійшовши в безсмертя.



Підсумки І регіонального (відбіркового) етапу

Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл»

5 квітня 2017 році в м. Покров був проведений І регіональний (відбірковий) етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» серед учнів ПТНЗ Дніпропетровської області. Нікопольський професійний ліцей представляв рій «Микитинці» (збірна команда учнів груп з професій «Електрогазозварник. Слюсар з ремонту автомобілів» та «Кухар. Офіціант»). Заходи, запропоновані організаторами, були розподілені на блоки:

1. Державний блок

2. Військово-патріотичний блок

3. Туристично-краєзнавчий блок

4. Історично-мистецький блок

5. Козацький вишкіл

Найкращі результати були показані козаками рою Владіміровим Сергієм (ройовим), Пугачем Володимиром, Кириченко Денисом - на смузі перешкод, Владіміровим Віталієм - в конкурсі «Відун», козачки Головєнкіна Аліна та Багніт Марія вдало проявили себе при наданні першої медичної допомоги. Газета рою «Ми діти козацького роду, землі української цвіт!» зайняла І місце серед представлених рукописних газет. Стрілковий загін «Микитинців» (Хворов Денис, Гонтар Олександр, Владіміров Віталій) посів перше місце.



Вітаємо рій «Микитинці» з зайнятим ІІ місцем серед 7-ми команд-учасників!


"Ми – діти козацького роду"

В рамках проведення Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл («Джура»)», з метою активування і поглиблення знань учнів про українське козацтво та традиції часів Запорізької Січі; виховання поваги до історичної спадщини рідного народу; формування навичок командної роботи, 29 березня 2017 року в Нікопольському професійному ліцеї викладачем історії була проведена історична вікторина «Ми – діти козацького роду!», між роєм «Микитинці» ( група № 165, слюсар з ремонту автомобілів, електрогазозварник) та «Козацька вдача» ( група № 168, слюсар з ремонту автомобілів, електрогазозварник). Перемогу в вікторині здобув рій «Козацька вдача».



"Профорієнтаційна компанія Нікопольського професійного ліцею 2017"

З метою стимулювання творчого та духовного розвитку учнів, проведення профорієнтаційної роботи серед шкіл міста, учні Нікопольського професійного ліцею прийняли участь у виставці творчих робіт «Калейдоскоп талантів», відкриття якого відбулося 21 березня 2017 року в комунальному закладі ЦМБС Бібліотеці №3. На зустрічі були присутні учні КЗ ЗОШ №4 вечірнього відділення, ЗОШ № 3 та ЗОШ № 9.



Виступ майстра виробничого навчання Дорошенко Т.В. з розповіддю про навчальний заклад – історію становлення, работу учнівського самоврядування, учнівську творчість, досягнення колективу НПЛ.


Учні груп № 163 Казновецька Є. за професією «Швачка. Вишивальник», № 165 Махінько М. за професією «Електрогазозварник. Слюсар з ремонт у автомобілів», № 171 Рябченко А. за професією «Лаборант хіміко-бактеріологічного аналізу. Конторський службовець», №164 Гога Ю. за професією «Маляр. Штукатур. Лицювальник-плиточник» поділилися своїм захопленням обраною професією, навчанням в ліцеї.


Учениці групи № 163 Вєтрова А., Осолихіна Л., Сидоренко С. за професією «Швачка. Вишивальник» презентували колекцію стилізованого народного одягу.



Виставка учнівської творчості учнів НПЛ «Калейдоскоп талантів» залишила у відвідувачів захват, приємне здивування та інтерес до навчального закладу.


Художня творчість «Ліцейного кварталу».


Керівнику технічної творчості Корж О.Ф. як представнику Нікопольського професійного ліцею було вручено подяку від Директора КЗ «НМЦБС» Стовби О.В. за організацію та проведення виставки учнівської творчості.



"Захист ДКА за професією "Кравець (17 лютого 2017 р.)"

17 лютого 2017 р. в НПЛ була проведена випускна кваліфікаційна атестація. Диплом кваліфікаційного робітника - кравець четвертого розряду – захищала група №167. Дівчата представили до уваги кваліфікаційної комісії розробку моделей та технологію виготовлення жіночого верхнього одягу: брючний костюм, ансамбль у складі жакета з сукнею, спідницею, демісезонне пальто. Це були і письмові екзаменаційні роботи і натуральні вироби.


Диплом з відзнакою отримали чотири учениці: Макаренко Лілія, Кондратюк Аліна, Приладишева Олена, Плугатирьова Сніжана. Інші випускниці продемонстрували достатній рівень знань.


Вітаємо учасників 61 – ї обласної спартакіади з стрітболу серед учнів ПТНЗ!

16 лютого 2017 року команда учнів Нікопольського професійного ліцею прийняла участь у 61 – й спартакіаді з стрітболу серед учнів ПТНЗ Дніпропетровської області в м. Кривий Ріг.
Склад збірної НПЛ з стрітболу
Нігальчук Денис – гр.№173
Сілін Олександр – гр.173
Андрушків Володимир – гр.№170
Барановський Ірадіон – гр.№170
Сивогривов Олександр – гр.168

Гра команди НПЛ
з командою «Кривбаскет» Криворізького професійного будівельного ліцею


з командою Щорського вищого професійного ліцею лісового господарства


"8 лютого - День визволення Нікополя від нацистських окупантів"

Битва за Нікопольщину почалася ще на початку грудня 1943 року в 40 км на північ від Нікополя, біля села Лебединське, і тільки 8 лютого радянським військам вдалося звільнити наше місто від фашистських загарбників. У боях за Нікополь загинули і померли від ран 547 бійців і командирів Червоної армії. А в боях за Нікопольський плацдарм свої голови склали 35 тисяч воїнів визволителів. Пам'ять про подвиг ветеранів, які захищали нашу Батьківщину, залишиться в наших серцях і серцях прийдешніх поколінь, навічно.

Ми у вічному боргу перед ними за наше право на вільне життя і щастя під мирним небом. В НПЛ протягом тижня відбулися: виставка-інстоляція «Спогади» на базі БІЦ, а також тематичні виховні години в групах І-ІІІ курсів за будівельними напрямками навчання та сфери побуту.


Виховна година "Пам'ятай про Крути"

27 січня в м. Нікополі був проведений мітинг з нагоди вшанування пам`яті героїв Крут на якому були присутні учні групи №169 (Кухар, офіціант) кл. керівник Івінська В.М. та учні групи 168 (Слюсар з ремонту автомобілів) класний керівник - Москаленко Л.М.

В Нікопольському професійному ліцеї до Дня вшанування памяті героїв Крут викладачем історії Івінською В.М. була проведена виховна година «Пам`ятай про Крути». На заході були присутні учні груп першого та другого курсу.


Зустріч з учасниками АТО

27.01.17 у Нікопольському професійному ліцеї пройшла зустріч з учасниками АТО Бичковим Денисом Віталійовичем (з 1998р. по 2001р.), який вчився за професією "Електрогазозварник" у НПЛ(ПТУ- 42), Пермяковим Едуардом Анатолійовичем, Губою Іваном Віталійовичем. Усі вони були покликані в ряди захисників України в 2014р, в самий розпал бойових дій на сході нашої країни. Службу проходили в 40-му батальйоні територіальної оборони України "Кривбас". Губа Іван розповів як був мобілізований у 2014р. у збройні сили, про перші бої на сході України. Особливу увагу Іван звернув на бої за Іловайськ, подальші оточення і про спробу виходу з оточення по так званому "Зеленому коридору". Під час виходу Губа Іван був узятий в полон регулярними частинами Псковської ДШБ ВС РФ. Бичків Денис розповів як воював під Дебальцево, і про вихід з оточення і про своє поранення, яке отримав 2 лютого 2015р. З цим пораненням Денис воював протягом 5 діб і тільки потім був госпіталізований. Так само у своєму виступі учасники АТО акцентували увагу на скрутне становище з спорядженням, озброєнням тощо.


"Міжнародний день пам'яті жертв Голокосту"

27 січня у всьому світі відзначається Міжнародний день пам'яті жертв Голокосту, який був заснований у 2005 році спеціальною резолюцією ООН. Саме в цей день у 1945 році радянська армія звільнила в'язнів найбільшого нацистського табору смерті Освенцим (Аушвіц-Біркенау), розташованого в 70 кілометрах від Кракова. За час існування цього концтабору в ньому загинуло, за різними оцінками, від 1,5 до 2,2 мільйонів людей. Всього у фашистських таборах смерті було знищено шість мільйонів євреїв і мільйони людей інших національностей. З метою вшанування пам’яті жертв Голокосту з 23 – по 27 січня 2017 року в Нікопольському професійному ліцеї були проведені виховні заходи...

Детальніше...

Педагогічна рада

в Нікопольському професійному ліцеї за підсумками І семестру 2016-2017 н.р.



Перед початком другого семестру , а саме 12.01.17 року в Нікопольському професійному ліцеї відбулася педагогічна нарада. Педагогічну раду відкрила директор Нікопольського професійного ліцею Веретеніна О.О. Вона ознайомила педпрацівників з чергою денною та регламентом роботи педагогічної ради. На педраді розглядалися питання:

1.Хід атестації професії кухар, офіціант (самоаналіз).
Виконання рішень педрад – за І півріччя 2016 – 2017 н .р. Збереження контингенту та план держзамовлення на 2017 – 2018 н. р.

Заступник директора з НВР Ларіонова М.А.


2. Завершення І півріччя 2016 – 2017 н.р. аналіз результатів адміністративного контролю.

Заступник директора НР Мурашко Л.А.


5. Аналіз спортивної роботи та роботи гуртків і секцій. План – проект покращення рівня фізичної підготовки учнів.

Керівник фізвиховання Лисенко Г.В.


6.Аналіз виконання графіків проведення предметних тижнів, олімпіад, (результати участі у ІІ етапі всеукраїнських учнівських олімпіад з базових дисциплін, всеукраїнських конкурсах ім. П.Яцика, Т. Шевченка, «Колосок», «Левеня».

Голови м/к Канищева І.В., Івінська В.М., Міщенко В.М., Паценко Ю.З.


Після виступів директор ліцею Веретеніна О.О. дала рекомендації по кожному з питань, зупинилася на функціонуванні педагогічної ради; звернула увагу на стан збереження контингенту, наголосила на залученні роботодавців до співпраці, проаналізувала результативність роботи методичних об'єднань.

Новорічне свято в Нікопольському професійному ліцеї!


29 грудня 2016 року в Нікопольському професійному ліцеї відбувся святковий концерт «Новорічний калейдоскоп». Неповторний новорічний настрій подарували групи: 162, 169 (Кухар, офіціант), 164( «Маляр, штукатур,лицювальник , плиточник»), 158 («Електрогазозварник, слюсар з ремонту автомобілів»), 156 («Кухар,офіціант»), 163 («Швачка, вишивальник») разом зі своїми майстрами в/н та викладачами. Родзинкою шоу стали неповторні Фея Радості Ветрова І.В. (майстер в/н гр. 156 « Кухар , офіціант») та Фея Смутку Халєєва Т.В. (майстер в/н гр.162 «Кухар,офіціант»). Корж Олена Федорівна кл.керівник гр.164 («Маляр,штукатур, лицювальник, плиточник») підготувала цікаву новорічну вікторину з солодкими призами.

Вітаємо з перемогою!


Вітаємо переможця ІІ заочного етапу Всеукраїнської олімпіади з біології Кобченка Владислава, учня 1 курсу групи 170 «Штукатур, лицювальник-плиточник, маляр» з зайнятим 1 місцем під керівництвом викладача Найдьонової Надії Михайлівни.

Вітаємо переможницю ІІІ очного туру (обласному) XVII Міжнародному конкурсі знавців української мови ім.Петра Яцика Хобту Альону з зайнятим 1 місцем під керівництвом викладача Канищевої Інни Василівни.

geroy

Нiкопольський професiйний лiцей на «FASHION – FUTURE».


02 грудня 2016 року в м. Днiпро на базi «Днiпропетровського факультету менеджменту і бізнесу Київського університету культури» вiдбувся регiональний конкурс дизайнерiв «FASHION – FUTURE».

Нiкопольський професiйний лiцей представив модель «Дiвчина весна» у номінації «Етностиль».

Дизайнери конкурсних робіт: Серікова Світлана, Котолевська Вікторія учениці гр. №143 «Швачка, вишивальник».

Керівники проекту – майстри виробничого навчання Горелик Олена Іванівна, Щербак Людмила Григорівна.

Модель – Кущ Неля.

Нікопольський професійний ліцей отримав І місце у номінації «Етностиль».


Вітаємо з перемогою!


Всесвітній день боротьби зі СНІДом


З метою формування здорового способу життя , привернення уваги до проблеми поширення венеричних хвороб, підвищення рівня обізнаності учнів про ВІЛ/ СНІД, його профілактику у Нікопольському професійному ліцеї 01.12.2016 року було проведено ряд заходів з нагоди Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом. Для учнів І курсу груп № 174 (Кравець), №173 Електрогазозварник), №172 (Маляр, штукатур),№171 (Лаборант ХБО офісний службовець (бухгалтер)), №170 (Штукатур, лицювальник, плиточник, маляр), №169 (Кухар, офіціант), № 168 (Електрогазозварник, слюсар з ремонту автомобілів) були запрошені гості з громадської організації «Древо життя». Спілкування учнів з представниками громадської організації сприяли підвищенню рівня інформованості учнів про соціально – небезпечні хвороби та формування толерантного ставлення до людей із ВІЛ – позитивним статусом. Для ІІ та ІІІ курсів груп № 156 (Кухар,офіціант), №157 (Штукатур, лицювальник – плиточник, маляр), №158 (Слюсар з ремонту автомобілів, електрогазозварник), №161 (Маляр, штукатур), №162 (Кухар, офіціант),№163 (Швачка, вишивальник),№164(Штукатур, лицювальник – плиточник, маляр), №165 (Електрогазозварник, слюсар з ремонту автомобілів), №167 (Кравець) були проведені виховні години з використанням наочності "Маршрут безпеки", роздаткового матеріалу брошури «Як захистити себе від ВІЛ/СНІДу», та анкетування з метою з’ясування знань про ВІЛ/СНІД.


Спортивне життя Нікопольського професійного ліцею

24 листопада 2016 року пройшли змагання за першість НПЛ з настільного тенісу


І гра: гр. № 162 – гр. № 170, рахунок : 2:1,
ІІ гра: гр. № 156 – гр. № 169, рахунок: 1:2,
ІІІ гра гр. № 168 – гр. № 162, рахунок: 2:1,
ІV гра: гр. № 173 – гр. № 169, рахунок: 2:0.
V гра: гр. № 164 – гр. № 157, рахунок: 2:0.
VI гра: гр. № 158 – гр. № 165, рахунок: 2:1.

До півфіналу вийшли:

Гр. № 168 – гр. № 164, рахунок: 2:1,
Гр. № 173 – гр. № 158, рахунок: 2:0.

За ІІІ місце змагались групи:

Гр. № 164 – гр. № 158, рахунок: 2:0

За І місце змагались:

Гр. № 168 – гр. № 173, рахунок: 2:0

Змагання завершились з таким результатом:

І місце – гр. № 168 «Електрогазозварник, слюсар з рем.автомобілів» І курс,
ІІ місце – гр. № 173 «Електрогазозварник» І курс,
ІІІ місце – гр. № 164 «Штукатур, лицювальник,плиточник, маляр»ІI курс.

ВІТАЄМО ПЕРЕМОЖЦІВ!!!


День студента в Нікопольському професійному ліцеї


17.11.2016 р. в Нікопольському професійному ліцеї відбувся святковий концерт з нагоди Дня студента. учні ліцею з натхненням готували свої номери - танки від збірних танцювальних груп ліцею, пісні та номери стенд-ап. Привітала учнів ліцею директор Веретеніна Олена Олександрівна, а найяскравіші "зірочки" були відмічені подяками від адміністрації ліцею. Активними учасниками концерту були майже всі творчі колективи груп: №174 "Кравець", №169 "Кухар. Офіціант", №162 "Кухар. Офіціант", №168 "Електрогазозварник. Слюсар з ремонту автомобілів", №163 "Швачка. Вишивальник", №158 "Слюсар з ремонту автомобілів. Електрогазозварник", №164 "Штукатур, маляр, лицювальник, плиточник". Із задоволенням вітали артистів педагогічні працівники ліцею та учні.


Вітаємо з Міжнародним днем студента та бажаємо успіхів у навчанні та творчих злетів!


"Конкурс знавців української мови"


15.11.2016 р. в Нікопольському професійному ліцеї до Дня української писемності в рамках Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика педагогічноми працівниками ліцею був написаний диктант. Пермеможцями стали: викладач англійської мови Шевченко Сергій Васильович та викладач математики Москаленко Людмила Михайлівна.


Вітаємо усіх знавців української мови!


Зміни до річного плану закупівель в Нікопольському професійному ліцеї


ДЕТАЛЬНІШЕ...


“Просвітницький творчий конкурс в НПЛ «МИ ПРОТИ НАСИЛЛЯ І ЖОРСТОКОСТІ!»”


26.10.2016 р. в Нікопольському професійному ліцеї пройшов творчий конкурс "Ми проти насилля і жорстокості". Учні ліцею з творчим підходом показали чітку позицію молоді НПЛ стосовно взаємовідносин в суспільстві та відношенню людей до оточуючого. Чекаємо на оголошення переможців!



“Він писав нам нашу історію і творив нам нашу історію”


У кожного народу є свої історичні постаті першої величини, яких не в змозі прикрити пил віків. До таких велетнів української національної культури належить Михайло Грушевський (1866-1934) — визначний історик, археолог, літературознавець, соціолог, публіцист, письменник, організатор української науки, громадсько-політичний і державний діяч, засновник Української Народної Республіки. Саме з його творчою спадщиною пов'язані ідеї відродження української культури і науки, історичної свідомості й національної гідності народу. Тільки в незалежній Україні стало можливим об'єктивне висвітлення постаті Михайла Грушевського, належне поцінування його внеску в українську науку і державність, видання його творів і вшанування його пам'яті. До 150-ї річниці з дня народження Михайла Грушевського у Нікопольському професійному ліцеї були проведені такі заходи:

Викладач історії Івінська В.М. для учнів першого та другого курсу провела відеолекторій «М. Грушевський – обличчя з купюри».

Класними керівниками груп були проведені виховна година «Завдяки історичної пам’яті людина стає особистістю, народ – нацією, країна – державою»

Бібліотекарем НПЛ, Виперайленко О.М., на базі БІЦ оформлена тематична полиця «М. Грушеський – історик, політичний та державний діяч»



“75-річчя трагедії Бабиного Яру”


У 2016 році Україна та світ вшановують 75-ті роковини трагедії у Бабиному Яру. Це місце закарбувалося в історії як символ Голокосту: у вересні 1941 року тут розпочалися масові розстріли, що забрали понад 100 тисяч життів. З метою вшанування пам’яті жертв Бабиного Яру, 29 вересня 2016 року в Нікопольському професійному ліцеї, викладачем історії Івінською Вікторією Миколаївною на базі групи № 169 (кухар, офіціант), була проведена виховна година на тему «Трагедія Бабиного Яру – в серці українського народу». На заході присутні групи першого та другого курсу.



Загальноліцейні батьківські збори


В Нікопольському профеісйному ліцеї 05.10.2016 року о 15.30 пройшли загальні батьківські збори для батьків перших курсів. Радо зустріли на реєстрації батьків майстри в/н перших курсів. На зборах виступили заступник директора з НВЧ Ларіонова Марина Анатоліївна,заступник директора з НР Мурашко Людмила Анатоліївна та застурник директора з виховної роботи Бойша О.А. Батьків познайомили з сучасними програмними вимогами до навчання, правилами навчання в ліцеї та конкурентноспроможністю обраного професійного шляху учнів на ринку праці. Про забезпечення та пільги учнів повідомила заступник диреткора з виховної роботи Бойша О.А.

Вітаємо всіх першокурсників та їх батьків в Нікопольському професійному ліцеї!



День вчителя в Нікопольському професійному ліцеї

Вітаємо зі святом всіх працівників професійно-технічної освіти!



В Нікопольському професійному ліцеї до Дня вчителя пройшло святкове мікс-шоу «Пісні і танці з зірками». В програмі взяли участь молоді викладачі та майстри в/н разом з учнями своїх груп. Запальною ламбадою порадували учениці груп 163 професії «Швачка. Вишивальник» (ІІ курс) та 169 професії «Кухар.Офіціант» (І курс) разом з викладачем англійської мови Шевченко Сергієм Васильовичем. В ліцей на гастролі завітали циркові актори груп 174 професії «Кравець» та 168 професії «Електрогазозварник. Слюсар з ремонту автомобілів» разом з викладачем математики Москаленко Людмилою Михайлівною. Розмаїття українського фольклору подарували глядачам козаки рою «Козацька воля» (група 158 «Слюсар з ремонту автомобілів. Електрогазозварник») та учениці І курсу групи 171 професії «Лаборант хіміко-бактеріологічного аналізу. Конторський службовець» разом з викладачем інформатики та інформаційних технологій Мусіхіною Ольгою Юріївною. До Індії усіх глядачів запросив майстер в/н Остахов Юрій Володимирович разом з групою 173 професії «Електрогазозварник» та чарівною танцівницею гр.163. Зірка сучасної естради, майстер в/н Кущ Неля Володимирівна та учні груп 157 та 170 професії «Маляр.Штукатур» подарували пісню «Shady lady», а рок-н-рольним танком запалив учень групи 164 професії «Маляр. Штукатур» ІІ курсу Юрій Гога разом з ученицями 162 професії «Кухар. Офіціант» ІІ курсу. Про спорт нагадали учениці групи 167 професії «Кравець» та учні групи 165 професії «Електрогазозварник. Слюсар з ремонту автомобілів» та майстер в/н Дорошенко Тетяна Валеріївна.


УВАГА! УВАГА! УВАГА!

05.10.2016р.в Нікопольському професійному ліцеї в приміщенні актової зали відбудуться загальні батьківські збори для 1 курсів о 15.30




ДО УВАГИ АБІТУРІЄНТІВ!

НАБІР НА ПЕРШИЙ КУРС ПРОДОВЖЕНО ДО 01 ЖОВТНЯ 2016 РОКУ




День фізичної культури і спорту


Правду кажуть, що учнівське життя в професійному ліцеї – це не тільки уроки, екзамени, пробні кваліфікаційні роботи, захист дипломного проекту. І справді, життя повне інтересних, захоплюючих позакласних заходів, міроприємств. Учні нашого ліцею 1-го та 3-го курсів нещодавно мали нагоду провести незабутній день спортивних змагань, естафет, реслінгу присвячений Дню фізичної культури і спорту. 16.09.2016 року пройшла святкова лінійка - відкриття спартакіади НПЛ. А на спортивних майданчиках учні різних професій яскраво продемонстрували свою добру фізичну підготовку з бігу, стрибків в довжину, підтягування на перекладині, віджимання з упору лежачі.



«ВІД ОЛІМПІЙСЬКОЇ ЕЛЛАДИ ДО РІО 2016»


09 вересня 2016 року в Нікопольському професійному ліцеї відбувся Єдиний Олімпійський урок «Від Олімпійської Еллади до Ріо 2016» присвячений Міжнародному Дню фізкультури і спорту.
Упродовж виховної години учні мали змогу переглянути відеоролики про історію зародження та проведення Олімпійських ігор, довідалися про успіхи українських атлетів на Іграх в Ріо-де-Жанейро.
Відчути себе не лише глядачем спортивного дійства, а й повноправним учасником і справжнім олімпійцем зможе кожен учень за тиждень. 16 вересня 2016 року в Нікопольському професійному ліцеї відбудуться спортивні змагання під гаслом «Спорт – посол миру».

Класні керівники груп по професії "Маляр, штукатур"№ 172 Миролюбова Я.І. та №161 Гончарова С.Ю.

Класний керівник групи № 162 "Кухар, офіціант" Канищева І.В.

Класний керівник гр. № 170 "Маляр, штукатур, лицювальник - плиточник" Івінська В.М.

Класний керівник гр. № 158 по професії "Електрогазозварник, слюсар з ремонту автомобілів" Мусіхіна О.Ю.

 



В Нікопольському професійному ліцеї продзвенів перший дзвоник

І знову до ліцею! До нових знань, перемог, на зустріч зі своїми наставниками, вчителями, друзями! Нікопольський професійний ліцей гостинно відкрив двері для учнів першого курсу, які прийшли отримати професії електрогазозварника, слюсаря з ремонту автомобілів, кравця, маляра-штукатура, лицювальника – плиточника, лаборанта хіміко-бактеріологічного аналізу, офісного службовця, кухаря, офіціанта.
Відзнаку отримали кращі учні другого, третього курсу, які протягом минулого навчального року показали високі результати на виробничому навчанні, брали активну участь у підготовці ліцею до нового навчального року, у загальноліцейних, міських та обласних заходах, учнівських олімпіадах. Директор НПЛ Веретеніна Олена Олександрівна висловила окрему подяку учням, які приймали участь у військово-патріотичній дитячо-юнацькій грі «Сокіл» («Джура») та достойно захищали честь ліцею на регіональних змаганнях у місті Апостолово, виборовши ІІ місце
Усі присунтні на святковій лінійці пройнялися нотками патріотизму. З вітальним словом до учнів звернувся Чекмаєв Павло у минулому – наш учень, а тепер - учасник АТО. Від учнів та працівників ліцею були покладені квіти до меморіалу пам’яті загиблим героям – нашим випускникам Москаленко Сергію, Касьянову Сергію, Троценку Максиму та герою праці Івану Дмитровичу Ганчеву . На свято завітала і випукниця 2015 року Філічева Анна, яка протягом трьох років очолювала учнівське самоврядування.
Новий 2016-2017 навчальний рік розпочато! Для учнів пролунав перший дзвоник і заступник директора з навчально-виховної роботи Бойша Ольга Анатоліївна запросила всіх на перший урок «Від проголошення Незалежності до нової України», побажала усім натхнення, здоров’я, творчості і миру.

Зміни до додатку до річного плану закупівель 2220.

Річний план закупівель, що здійснюються без проведення

процедур закупівель.


ДЕТАЛЬНІШЕ...


Зміни до додатку до річного плану закупівель.

Річний план закупівель, що здійснюються без проведення

процедур закупівель.


ДЕТАЛЬНІШЕ...


Звіт виконуючої обов’язки директора Нікопольського професійного ліцею

Веретеніної Олени Олександрівни

Про діяльність навчального закладу в 2016 році.


ДЕТАЛЬНІШЕ...


У ДОБРУ ПУТЬ, НАШІ ДОРОГІ ВИПУСКНИКИ !!!

24 червня 2016 року в Нікопольському професійному ліцеї відбулась урочиста лінійка присвячена випуску 2016 року. Разом з дипломами та грамотами випускники отримали горде звання: кваліфікований робітник України. Шість випускних груп попрощалися сьогодні з ліцеєм, вісім учнів отримали дипломи з відзнакою, та майже всі випускники були відзначені почесними грамотами та подяками. Ведучими свята були викладачі Івінська Вікторія Миколаївна, Москаленко Людмила Михайлівна та учениці І курсу Бєляєва Тетяна і Кривоніс Юлія.
Привітати випускників прийшли батьки, викладачі, майстри виробничого навчання. Усі присутні побажали учням бути справжніми патріотами України. Наша держава переживає нелегкі часи, гинуть люди, наші земляки. Тому ми, у дні найурочистіших подій, покладаємо квіти до Меморіальної дошки випускникам ліцею, які загинули під час проведення антитерористичної операції на Сході України – Москаленко Сергію, Троценко Максиму, Касьянов Сергію.
Виконуюча обов’язки директора НПЛ Веретеніна Олена Олександрівна у своїй урочистій промові побажала випускникам не забувати свій навчальний заклад, бути гідними громадянами своєї Батьківщини та цінувати і боротися за власні мрії. Заступник директора з навчально-виховної роботи Бойша Ольга Анатоліївна згадала ліцейне життя випускників та нагородила подяками за активну участь у житті ліцею . З вітальним словом звернулась до учнів класний керівник групи № 148 Москаленко Людмила Михайлівна, від імені всіх батьків виступила голова батьківського комітету групи № 150 Смирнова Ольга Миколаївна.
Теплі слова щирої подяки лунали і від випускників: учень групи № 148 фіналіст конкурсу "Учень року", один з найкращих спортсменів Замєтаєв Артур.
Протягом урочисої лінійки усіх присутніх на святі радували промінями своїх талантів учні першого і другого курсу: лауреат обласного фестивалю художньої самодіяльності "Фестивальний дивограй профтехосвіти" Камінська Олександра, учениця групи № 163 Кривоніс Юлія, учень групи № 164 Гога Юрій та запрошений колектив східного танцю.


Вітаємо випускників з початком Державної кваліфікаційної атестації!



22 червня розпочалась Державна кваліфікаційна атестація в Нікопольському професійному ліцеї. Першими захистили свою реальну дипломну роботу учні групи 155 професії «Маляр. Штукатур». Реальна дипломна робота «Ремонт кабінету № 9». Найкращі знання показали Белкіна Валентина, Довбиш Андрій, Карпов Олександр, Чуєєв Максим. Голова кваліфікаційної комісії Попов В.М., директор ТОВ «КОПО». Майстер в/н Миролюбова Я.І.



23 червня захистили свою реальну дипломну роботу учні групи 150 професії «Маляр. Штукатур. Лицювальник, плиточник». Голова кваліфікаційної комісії Попов В.М., директор ТОВ «КОПО». Реальна дипломна робота «Ремонт майстерні монтажнків гіпсокартоннх конструкцій».



23 червня пройшли державну кваліфікаційну атестацію учні групи 148, професія «Електрогазозварник. Слюсар з ремонту автомобілів». Найкраще захистились такі учні, як: Голобородько Владислав, Глухов Тарас, Жванко Павло, Замєтаєв Артур, Сокур Артем.




Дивограй

"Фестивальний дивограй профтехосвіти",

присвячений 25-річниці Незалежності України


13 квітня 2016 року в м. Нікополь відбувся ІІ тур ргіонального огляду обласного фестивалю художньої самодіяльності «Фестивальний дивограй профтехосвіти – 2016». Захід проводився у формі публічного конкурсного прослуховування серед колективів художньої самодіяльності й окремих виконавців, молодіжних студій та об’єднань учнів навчальних закладів ПТО регіону. 07 червня 2016 року в м.Дніпропетровськ відбувся фінал обласного фестивалю художньої самодіяльності «Фестивальний дивограй профтехосвіти». Учениця Нікопольського професійного ліцею Камінська Олександра отримала диплом лауреата в номінації «Хореографічне мистецтво».

Вітаємо всіх учасників фестивалю!



Вдячність від роботодавців

Учні ІІ та ІІІ курсу Нікопольського професійного ліцею з березня 2016 року вийшли на виробничу практику на підприємства міста та району . Роботодавці вкотре переконалися у високому рівні професійної підготовки наших учнів. На адресу ліцею надходять листи від керівників підприємств зі словами вдячності адміністрації та майстрам виробничого навчання за якісну підготовку робітничих кадрів, за високий рівень культури і виховання молоді. Ми в свою чергу пишаємося нашими учнями та покладаємо на них великі сподівання, адже успіхи наших випускників - найвища винагорода для ліцею!

Cтудентська весна

25 травня 2016 року учні Нікопольського професійного ліцею групи № 162 по професії «Кухар. Офіціант» та групи № 165 по професії «Електрогазозварник. Слюсар з ремонту автомобілів» в якості гостей відвідали надзвичайно цікавий захід «Студентська весна», який організували учні та педагогічний колектив Нікопольського коледжу Дніпропетровського державного аграрно-економічного університету.

У програмі заходу були: спортивні змагання і захоплюючі квести, усі бажаючі мали змогу власними руками зробити обереги для воїнів АТО, навчитись прийомам самозахисту та показати свій талант у пісенному конкурсі «Караоке у коледжі».

Заслуговує окремої уваги проведена екскурсія по творчим інсталяціям на території навчального закладу: макети млина, колодязя, камазу, ватри та інші, що виготовлені із дерева, автомобільних шин і прикрашені живими квітами – це все творчі проекти студентів коледжу.

Під кінець заходу усі переможці та активні учасники конкурсів отримали почесні грамоти, та всі бажаючі мали змогу поласувати смачним кулішем.
В учнів Нікопольського професійного ліцею залишилось багато позитивних вражень від свята і нових знайомств.


21 травня 2016 р. - День Європи в Україні

з 16 по 20 травня 2016 року в Нікопольському професійному ліцеї відбувся тиждень з предмету "Європейський вибір України" присвячений Дню Європи з метою поширення інформації про Європейський Союз серед молоді.
В бібліотечно-інформаційному центрі читацьким гуртком під керівництвом бібліотекаря Мороз Т.О. оформлено інформаційний стенд «Європейський вибір України»; Класними керівниками проведено виховні години за темами: « Ми – Європейці», «21 травня – День Європи»; Викладач предмету «Європейський вибір України» Бойша О.А. організувала віртуальну подорож країнами Європи, та перегляд відеофільму «Європа: від війни до миру», Керівник фізичного виховання провів інформаційну годину «Книга рекордів Гіннеса України в порівнянні з Європою»; Активом учнівського самоврядування записано дебютний випуск аудіоподкасту присвяченому Дню Європи.


15 травня 2016 року учні Нікопольського професійного ліцею вшанували
пам’ять жертв політичних репресій

Щороку в третю неділю травня по всій Україні проводяться заходи, присвячені пам’яті про страшні події голодоморів, катувань, розстрілів та інших масових репресій 1930-1950 років. Учениці групи № 167 по професії "Кравець" 15 травня відвідали мітинг на Площі Б. Хмельницького та поклали квіти до Пам’ятного знаку жертвам політичних репресій.

ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ

в Нікопольському професійному ліцеї

12 травня 2016 року Нікопольський професійний ліцей гостинно відкрив свої двері для майбутніх учнів професійної школи. На зустріч з викладачами, майстрами, учнями ліцею завітало близько 270 учнів випускних класів шкіл міста та району.
Із насиченим життям навчального закладу гостей познайомили активісти учнівського самоврядування. До уваги випускників було представлено показ українського стилізованого одягу; театралізований виступ учасників спортивно-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»); пісенний вернісаж у виконанні учнів І і ІІ курсів.
Майбутні кухарі разом із майстром виробничого навчання Омелянчук Ольгою Іванівною пригостили школярів та їх батьків українською національною стравою - смачним кулішем. Організовані майстер-класи : «Виготовлення картин зі шкіри», «Виготовлення прикрас та фото-рамок із підручних матеріалів», «Жалюзі своїми руками» та багато інших дали змогу досконаліше ознайомитися з майбутніми професіями.
Гості відвідали їдальню, бібліотеку, спортивний зал, комп’ютерний та інші кабінети, навчальні майстерні. В приймальній комісії практичним психологом навчального закладу проведені профорієнтаційні тестування; секретарем приймальної комісії надавались компетентні, вичерпні відповіді на актуальні запитання щодо умов прийому та вступу.
Керівники, учні, батьки дякували за гостинний, теплий прийом.
Після зустрічі наступила тиша в коридорах, поверхах ліцею, але ми вже чекаємо наших майбутніх учнів.

Миті пам’яті живуть в кожному з нас...

Нікопольський професійний ліцей відзначає День Пам’яті та примирення і День Перемоги над нацизмом в Європі


З 07 по 09 травня 2016 року учні Нікопольського професійного ліцею взяли участь в урочистих заходах з нагоди Дня Перемоги над нацизмом в Європі та до Дня пам’яті та примирення з метою вшанування пам’яті загиблих героїв Великої Світової війни 1941 – 1945 років. Учні групи № 162 "Кухар, офіціант "поклали квіти до меморіалу "Літак". На урочисту ходу до меморіалу "Вічна Слава" вийшли учні груп № 163 "Швачка, вишивальник", № 165 "Електрогазозварник, слюсар з ремонту автомобілів", 167 "Кравець". учні зустрічалися з ветеранами, дарували квіти та сувеніри, виготовлені власними руками.
Класний керівник групи № 158 Мусіхіна Ольга Юріївна провела відкриту виховну годину "Миті пам’яті живуть в кожному з нас" . Учні та гості заходу мали змогу переглянути документальні відео-фільми і ознайомитись з учнівськими проектами. Разом з учнями викладач розпочала Марафон пам’яті загиблих по всій Україні. Під кінець уроку представники від груп №165 та № 163 вшанували пам’ять загиблих в м. Нікополі поклавши квіти до меморіалу Вічного вогню від імені всього колективу Нікопольського професійного ліцею.



Нікопольський професійний ліцей відзначив діяльність Українських Січових Стрільців
та 100-річчя їх пермоги на горі Маківка

з 4 по 6 травня 2016 року в Нікопольському професійному ліцеї проходили заходи з нагоди відзначення діяльності Українських Січових Стрільців та 100-річчя їх перемоги на горі "Маківка"
Класними керівниками, майстрами виробничого навчання проведені виховні години в групах за темами: «Підкорювачі гори Маківка», «Пам’ять народна не згасне».
Викладачем історії Івінською В.М. організовано перегляд відеофільму «Бій за гору Маківка», проведено в групах І курсу відео лекторій «Підкорювачі гори Маківка».
Бібліотекарем Мороз Т.О. підготовлено історичну довідку для виховної роботи з учнями та оформлено тематичну виставку літератури «Пам’яті легіону Українських січових стрільців».

"Козацькому роду нема переводу!"


29.04.2016 року пройшов І (регіональний) етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») серед професійно-технічних навчальних закладів Нікопольського регіону в м.Апостолово. В змаганнях взяли участь рої професійно-технічних навчальних закладів міст Апостолово, Томаківки, Марганця, Зеленодольська, Орджонікідзе, Нікопольського центру професійної освіти та Нікопольського професійного ліцею. Козацькі змагання були направлені на кмітливість, мужність, силу та волю. Серед призерів – учні Нікопольського професійного ліцею. Рій «Козацька воля» зайняв ІІ місце у змаганнях. Абсолютний рекорд серед джурівців встановили: Омельченко Максим – «Армреслінг», Рибалко Євген – «Підтягування», Чимирис Сергій – гасіння пожежі з вогнегасника. З кращими результатами була подолана смуга перешкод.

Вітаємо переможців і бажаємо героїчних злетів в майбутньому!



гордість

ГОРДІСТЬ НІКОПОЛЬСЬКОГО ПРОФЕСІЙНОГО ЛІЦЕЮ,
УЧЕНЬ РОКУ 2016

ЗЕЛЕНСЬКА АНГЕЛІНА

Фінальний етап та урочисте нагородження переможців конкурсу «Учень року 2016» відбулось 28 квітня 2016 року.



      Конкурс «Учень року 2016» в Нікопольському професійному ліцеї започатковано з метою стимулювання учнів до саморозвитку і самоосвіти, підвищення престижу робітничих професій.
      За титул переможця у фіналі змагались кращі учні випускних груп ліцею, які мають високий рівень загальноосвітньої та професійної підготовки та показали себе творчими, активними цілеспрямованими особистостями:

Зеленська Ангеліна

– учениця групи № 149 по професії «Кухар. Офіціант;

Замєтаєв Артур

– учень групи № 148 по професії «Електрогазозварни. Слюсар з ремонту автомобілів»;

Шевчишин Віталій

– учень групи №150 по професії «Маляр, штукатур. Лицювальник плиточник»;

Величко Євген

– учень групи № 166 по професії «Електрогазозварник».

      Фінал конкурсу проходив яскраво та насичено. Учасників оцінювало компетентне журі: старші майстри Догадова Наталія Сергіївна, Котенко Павло Сергійович та методист Тимошенко Оксана Віталіївна.

гордість
Програма змагання складалася з трьох конкурсів:

1. Візитівка. Конкурсанти мали змогу обрати індивідуальний стиль виступу, щоб розкрити власне ставлення до навколишнього світу , своєї професії, розповісти про свої досягення та мрії. Надзвичайно цікавими виявлись презентації учасників: імпровізований безпосередній виступ Замєтаєва Артура, серйозна, професійна мультимедійна презентація Величко Євгена, Шевчишин Віталій познайомив присутніх зі своєю династією будівельників, а Зеленська Ангеліна розчулила присутніх та журі біографічним авторським віршем.
2. «Майстер хелп!» - назва другого креативного конкурсу. Із підручних матеріалів, таких як ножиці, пластикові пляшки, CD – диски, пластилін, клей тощо, учасники мали змайструвати певний виріб за вказівками своїх майстрів, завдання ускладнювалось тим, що наставники повинні були пояснювати завдання лише жестами. Конкурсанти продемонстрували неабиякі творчі таланти, кмітливість та уміння уважно прислуховуватись до майстрів. Кожен завершений виріб та презентація викликали схвальні відгуки всіх присутніх.
3. Інтелектуальний конкурс став справжнім випробуванням для учасників, адже запитання вони готували самі для свої суперників. У цьому складному конкурсі журі оцінювало як правильні відповіді так і зміст запитань.

      Переможницею конкурсу стала Зеленська Ангеліна, яка за підсумками всіх випробувань не тільки показала найвищі професійні та креативні здібності, знання та ерудицію, а й довела, що ніякі перешкоди та складності на життєвому шляху не змусять її зупинитись на досягнутому, адже отримана робітнича професія дає впевненість у завтрашньому дні і допомагає впевнено крокувати до здійснення власних мрій і задумів.


      Нагородження конкурсантів відбувалось в урочистій атмосфері. Виконуюча обов’язки директора ліцею Олена Олександрівна Веретеніна вручила Ангеліні статуетку переможця конкурсу, а всі учасники фіналу отримали медалі за досягнуті високі результати. Не залишились по за увагою і професійні наставники конкурсантів – майстри виробничого навчання: Горбунова Ірина Володимирівна та Самарська Наталія Василівна, Горбатенко Ольга Іванівна і Павловський Юрій Станіславович, Целуйко Ольга Олександрівна та Зіненко Любов Миколаївна.

Учні Нікопольського професійного ліцею на міському мітингу до 30-річчя Чорнобильської котастрофи


Не пахнуть навіть встелені гвоздики

Ті квіти болю, сліз й журби

І світла пам`ять лишиться на віки

Безсмертним душам спільної біди.

26-го квітня, у день аварії на Чорнобильській АЕС, учні Нікопольського професійного ліцею групи № 162 «Кухар. Офіціант» відвідали мітинг, присвячений 30-річчю катастрофи.

Окрім учасників тих страшних подій, і вдів ліквідаторів, які, не стримуючи сліз, стояли зі світлинами своїх чоловіків, на заході були присутні представники міської влади, депутатського корпусу, промислових підприємств, духовенство, школярі та інші небайдужі нікопольці.
Під час мітингу хвилиною мовчання вшанували пам'ять загиблих та померлих ліквідаторів. Духовенство справило панахиду за героями, які відійшли у вічність, потрапивши під «чорне крило радіації». На їх честь лунали збройні залпи.

На при кінці заходу учні Нікопольського професійного ліцею разом з усіма присутніми поклали квіти до меморіалу та зі словами подяки і скорботи вручили букети ліквідаторам.


V Нікопольський регіональний музейний фестиваль
23 квітня 2016 року

Нікопольський професійний ліцей став лауреатом фестивалю!

І знову учні Нікопольського професійного ліцею на п’єдесталі тріумфу.
Колекція сучасного стилізованого народного вбрання «Золотіє нива України на синьому тлі» (творча дипломна робота учениць випускної групи № 143 за професією «Швачка. Вишивальник» під керівництвом майстрів виробничого навчання Горелик О.І., Щербак Л.Г., викладача Виперайленко О.М.) – увійшла в п’ятірку найкращих конкурсних робіт та отримала диплом переможця фестивалю.


Учениці групи № 143 НПЛ за професією «Швачка. Вишивальник» Вєтрова А., Сидоренко С. представили колекцію «Золотіє нива України на синьому тлі»


Вручення дипломів

лауреата та переможця
V Нікопольського регіонального музейного фестивалю.




Учні Нікопольського професійного ліцею на Дні відкритих дверей
Нікопольського коледжу Дніпропетровського державного аграрно-економічного університету

22 квітня 2016 року учні гр. № 148 ІІІ курсу по професії "Електрогазозварник. Слюсар з ремонту автомобілів" НІкопольського професійного ліцею були запрошені на День відкритих дверей Нікопольського коледжу Дніпропетровського державного аграрно-економічного університету.
Наші випускники ознайомились з умовами вутупу, формами та терміном навчання, спеціальностями, які пропонує даний навчальний заклад. Учні мали змогу переглянути фільм про історію та особливості коледжу, а також цікавою була екскурсія по навчальному корпусу, виробничих майстернях, лабораторіях та навчальному полігоні навчального закладу.


Флешмоб «Українська вишиванка»

20 квітня 2016 року актив учнівського самоврядування Нікопольського професійного ліцею стали учасниками флешмобу «Українська вишиванка», який органіізували студенти Дніпропетровського державного аграрно-економічного коледжу. Даний захід присвячений 30- річниці Чорнобильської трагедії.
Флешмоб - яскраве захоплення молоді країн всього світу, це веселе і цікаве проведення часу з розкриттям особистого творчого потенціалу. Студентське самоврядування коледжу зуміло привернути увагу своїх однолітків до проблем екології, збереження краси нашої української мальовничої землі, традицій нашого народу. Під час відкриття флешмобу звучали слова привітання, учасники акапельно виконували Гімн України.

Цікаво було ознайомитися з історією коледжу, відвідати бібліотеку та інформаційний центр, де учні можуть готуватися до семінарів, практичних робіт, виконувати реферати, курсові проекти застосовуючи матеріали Інтернет – мережі. Наші учні дуже яскраве враження отримали від виставки творчих робіт студентів коледжу.
Учні Нікопольського професійного ліцею одягнені у вишиванки, активно приймали участь в кожному заході флешмобу. Це і «Караоке у коледжі», де учениця НПЛ гр. № 163 «Швачка. Вишивальник» Кривоніс Юлія стала переможцем у виконанні пісень у стилі «реп» та отримала приз «Золотий мікрофон».


Наші учні із задоволенням куштували куліш, тістечка, узвар – наші традиційні страви, якими пригощали господарі заходу.
Другий етап флешмобу відбудеться через тиждень де кожен зможе залишити свій малюнок узору вишиванки на подвір`ї коледжу.

Зустріч випускників Нікопольського професійного ліцею

з представником військової частини Нікопольського зенітного ракетного полку

15 квітня 2016 року відбулась зустріч випускників Нікопольського професійного ліцею із начальником Пожарного Обслуговування ТВО заступника з виховної роботи технічної батареї, старшиною Томашевським Максимом Миколайовичем. Юнаки отримали вичерпну інформацію щодо умов прийняття на військову строкову службу та за контрактом, критерії відбору, заробітну плату, подання необхідних документів, соціального забезпечення з переглядом відео матеріалів.

Сайт

Підведено підсумки 6-го Всеукраїнського відкритого конкурсу

«Кращий веб-сайт закладу освіти»

У 2016 році МОН України разом з Інтернет-асоціацією України було оголошено відкритий конкурс серед сайтів закладів освіти, де окремою номінацією визначалися кращі веб-ресурси серед закладів сфери ПТО (ПТНЗ, технікуми, коледж та прирівняні до них заклади). Від ПТНЗ Дніпропетровської області подали заявки 26 ПТНЗ та НМЦ ПТО , всього у цьому конкурсі взяло участь 279 ПТНЗ України.


Оцінювання сайтів закладів освіти у рамках конкурсу проходило на основі 2-х підходів:

- змістовне наповнення; зручність використання; забезпечення участі всіх учасників навчального процесу у діяльності закладів освіти; динаміку користування веб-ресурсом, а також дизайн та технічні показники.

- вебометричний аналіз сайтів провів Сумський державний університет за власно-розробленою методикою рейтингування веб-ресурсів.

За результатами "Вебометричного рейтингу SummyWebRank від Сумського державного університету" (автоматизована система оцінювання веб-ресурсів в мережі Інтернет, який здійснив Сумський державний університет):

Нікопольський професійний ліцей посів 3 місце

Детальніше переглянути результати можна: http://ranking.sumdu.edu.ua
Відповідально ставляться та проявляють творчий підхід до підготовки матеріалів на сайт:

голови методичних комісій:
Івінська Вікторія Миколаївна (суспільно-гуманітарна підготовка);
Буглакова Лариса Віталіївна (будівельний напрямок);
Завдячуємо творчій роботі над оформленням сайту:

Мусіхіній Ользі Юріївні (викладач інформатики);
Унчіковій Євгенії Миколаївні (адміністратор сайту);
Мороз Тетяні Олексіївні (бібліотекар);
Мурашко Людмилі Анатолівні (заступнику директора з навчальної роботи) – яка координує змістовність та оформлення матеріалів сайту.

Від імені адміністрації вітаємо всіх учасників роботи над сайтом із зайнятим ІІІ місцем!


Нікопольський професійний ліцей на конкурсі дизайнерів – початківців одягу

«Fashion – future»

14 квітня 2016 року в м. Дніпропетровську на базі Дніпропетровського факультету Київського національного університету культури і мистецтв відбувся конкурс дизайнерів – початківців «Fashion – future». Метою проведення конкурсу є підвищення професійного рівня педагогічних працівників та учнів професійно-технічної освіти, підтримка та розвиток української культури, пропаганда краси та моди серед широких верств населення.
Нікопольський професійний ліцей представив модель «Калинова пісня» українського стилізованого одягу за напрямком «Творчий образ» у номінації «Етностиль».
Дизайнером конкурсної роботи від нашого навчального закладу виступила:
Зайченко Кристина учениця групи №143 по професії «швачка, вишивальник» (керівники проекту - майстри в/н Горелик Олена Іванівна (пошив), Щербак Людмила Григорівна (вишивка).
Модель – Демиденко Анастасія.
Творчі пошуки учасників оцінювало компетентне журі, до складу якого входили сім провідних фахівців з дизайну одягу. Представлений образ мав відповідати таким критеріям як: оригінальність конструкції, художнє оформлення та відповідність номінації.
Наш навчальний заклад на високому рівні представив свою творчу роботу за обраною номінацією та посів почесне ІІІ місце.
Пишаємося нашими майстринями та вітаємо із досягнутими високими результатами!!!



Освячення встановленої Меморіальної дошки пам’яті героям – випускникам АТО

Нікопольського професійного ліцею

13 квітня 2016 року на подвір’ї Нікопольського професійного ліцею відбулось освячення встановленої Меморіальної дошки пам’яті героям – випускникам АТО нашого навчального закладу: Москаленко Сергію, Троценко Максиму, Касьянову Сергію. Освячення провели військовий капелан, протиєрей Тимофій, ієродиякон Меркурій Нікопольського патріархату УПЦ КП . Зі словами подяки, пошани всім воїнам АТО, які загинули або воюють на сході України виступив капелан Тимофій: «Їх жертва не буде даремною. Пам’ять про них буде жити вічно!» На заходах буди присутні батьки загиблих воїнів, учні, педагоги, співробітники ліцею, побратими, воїни АТО, волонтери. Слава Героям!



ФЕСТИВАЛЬНИЙ ДИВОГРАЙ ПРОФТЕХОСВІТИ – 2016

13 квітня 2016 року в м. Нікополь відбувся ІІ тур ргіонального огляду обласного фестивалю художньої самодіяльності «Фестивальний дивограй профтехосвіти – 2016 » присвячений 25-річниці Незалежності України . Гостинно відкрив свої двері учасникам та гостям свята Нікопольський культурно – дозвіллєвий центр.
Захід проводився у формі публічного конкурсного прослуховування серед колективів художньої самодіяльності й окремих виконавців, молодіжних студій та об’єднань учнів навчальних закладів ПТО регіону. Оцінювало виступи творчих колективів журі у складі представників департаменту освіти і науки Дніпропетровської облдержадміністрації, навчально-методичного центру ПТО у Дніпропетровській області.

Обдаровані учні Нікопольського професійного ліцею достойно представили наш навчальний заклад серед учасників регіону.
Учасники військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») – козачата рою «Козацька воля» продемонстрували навички військової муштри і сценку «Як козаків до школи приймали». (Керівники: майстер в/н Козлова В.В. та кл. керівник Мусіхіна О.Ю.)

Онікієнко Аліна учениця гр. № 162 «Кухар офіціант» зачарувала грою на бандурі з піснею «Журавка». (керівник: майстер в/н Халеєва Т.В.)

Іванова Ванесса учениця гр. № 163 «Швачка, вишивальник», подарувала глядачам і членам журі індійський танок. (керівник: майстер в/н Щербак Л.Г.)

Камінська Олександра учениця гр. № 163 «Швачка, вишивальник» продемонструвала запальний характер східного танцю. (керівник: майстер в/н Щербак Л.Г.)

Гога Юрій учень гр. № 164 «Маляр, штукатур, лицювальник – плиточник» виконав енергійну пісню «Ми – українці»(Керівник: Занудько Л.Є.)

Особливий інтерес гостей та членів журі викликала виставка творчої майстерності Нікопольського професійного ліцею, де були представлені авторські та гурткові роботи учнів НПЛ.

Герої не вмирають!

Тим, хто загинув в боротьбі

за волю і суверенність Української держави – присвячується!

Цвіту нашого народу, його славним синам,

які у розквіті сил віддали свою молодість, своє життя – присвячується…




Події останніх років об'єднали нас, пробудили в кожного почуття щирого й глибокого патріотизму, відчуття причетності до загальнодержавних справ. Боротьба за перемогу стала всенародним рухом. І слова «Слава Україні — Героям слава» наразі набули особливого значення. Вони адресовані тим, хто зі зброєю в руках захищає східний кордон нашої держави. Жорстока правда війни в тому, що вона не обходиться без жертв. На полі бою гинуть люди…На цьому полі залишили своє життя випускники Нікопольського професійного ліцею Касьянов Сергій, Троценко Максим, Москаленко Сергій. 07 квітня 2016 р. у Нікопольському професійному ліцеї відбулося відкриття пам’ятних дошок героям АТО – випускникам Нікопольського професійного ліцею. На зустріч були запрошені родини загиблих, заступник міського голови Фісака Андрія Петровича, Коник Ольга Василівна, помічник народного депутата України Шипко Андрія Федоровича Крохмаль Світлана Іванівна, завідувач відділом виховної роботи НМЦПТО Дніпропетровської обласної державної адміністрації Департаменту освіти і науки, методист Буравов Станіслав Станіславович, начальник відділу освіти і науки Нікопольської міської ради Сафонова Валентина Василівна, голова міського осередку партії «Батьківщина» депутат міської ради Разін Олександр Миколайович, прес-служба УПЦ КП Українського патріархату Горобець Юрій Володимирович, співголова спілки учасників учасників бойових дій Сазонов Іван Володимирович, дружина загиблого Москаленко Оксана Вікторівна, однополчани, воїни АТО, волонтери…


geroy

День пам’яті


7 квітня 2016 року о 12:30 на подвір’ї НПЛ відбудуться урочистості

з нагоди відкриття Меморіальної дошки пам’яті героям АТО,

випускникам Нікопольського професійного ліцею,

які загинули на сході України – Москаленко Сергію, Троценко Максиму, Касьянову Сергію.





У Нікопольському професійному ліцеї завершена робота над учнівським патріотичним проектом «Ми діти твої Україно!». Мета проекту: активізувати патріотичну роботу серед учнівської молоді; виховувати в учнів любов до України, рідного краю, утвердження патріотизму як важливого чинника консолідації суспільства.

Переможцями І – го етапу стали:

- Номінація проекту: «Учасники АТО нашого краю»
Експедиційно-патріотична група учнів (група № 165).
Координатори: методист Гаврилюк Л.Г. Викладач предмету Захист Вітчизни Криштопа В.І.

- Номінація проекту: «Мій рідний край в історичних джерелах».
Дослідницько-пошукова творча група учнів історичного гуртка «Подорож у минуле» -
Махутова Н., Цесько Ю. Стежко А.
Координатор: викладач історії Івінська В.М.

- Номінація проекту: «Словник нових термінів періоду 2013 – 2015 рр. в історії України для учнів ПТНЗ»
Член гуртка «Книголюб» - Казновецька Є.
Координатор: завідуюча БІЦ Мороз Т.О.

"Золотих рук прекрасні творіння"

30 березня 2016 року учні Нікопольського професійного ліцею групи № 162 "Кухар, офіціант" відвідали виставку творчих робіт майстрів-нікопольців, яка приурочена до Міжнаробного жіночого дня. Виставка розташована в теплій атмосфері Нікопольського краєзнавчого музею, де за допомогою екскурсоводу учні перенеслись до яскравого світу творчості .
Перед дитячими очима постали колекції рушників, вироби із лози, бісеру, оригамі, вишиті катини, м’які іграшки, вітражі, роботи фітодизайну та багато інших чудових виробів. На виставці учні ліцею впізнали і дипломні роботи наших випускників - стилізовані українські костюми.



КОНКУРС УЧЕНЬ РОКУ 2016

З 20 жовтня 2015 по 20 травня 2016 року в Нікопольському професійному ліцеї проходить конкурс серед випускних груп «Учень року 2016» з метою стимулювання учнів до саморозвитку і самоосвіти, підвищення престижу робітничих професій.

І тур Візитівка «Я в своїй професії» відбувся у жовтні 2015 року ,
ІІ тур "Тестування" пройшов у листопаді 2015 року ,
ІІІ тур "Учнівський майстер - клас" проходив з 14 по 17 березня 2016 року .

За підсумками попередніх турів до фіналу вийшли:


 

Зеленська Ангеліна

учениця ІІІкурсу гр. № 149 "Кухар, офіціант"

 

Замєтаєв Артур

учень ІІІ курсу гр. № 148 "Електрогазозварник, слюсар з ремонту автомобілів"

 

Шевчишин Віталій

учень ІІІ курсу гр. № 150 "Маляр, штукатур, лицювальник - плиточник"

 

Величко Євген

учень І курсу гр. № 166 "Електрогазозварник"

Усі учасники ІІІ туру "Учнівський майстер - клас" отримали почесні дипломи від виконуючої обов’язки директора НПЛ Олени Олександрівни Веретеніної. Лідери конкуу розпочали підготовку до фіналу.


« ...Привел себя в порядок – и сразу же приводи в порядок планету» А. Екзюпері

23 березня учні групи № 166 по професії «Електрогазозварник» організували весняну толоку на території корпусу 2 Нікопольського професійного ліцею (по вул. Микитинській 69). Хлопці поставили за мету навести порядок і прибрати сміття, яке зібралось протягом зими та, нажаль, з території сусідніх домівок не добросовісних мешканців.

Першими вийшли на толоку найактивніші учні: Бабченко Антон, Тимофійчук Іван, Казаков Ігор, Дереза Кирило, Топчій Віктор та Штогрін Олег під керівництвом майстра виробничого навчання Зіненко Любов Миколаївни. Вони своїм прикладом залучили до роботи всіх учнів своєї групи, навіть влаштували між собою змагання: хто більше назбирає непотребу. Працювали завзято, активно, з гарним настроєм та чудовою фізичною формою. Своїм вчинком учням іншим груп дали приклад небайдужого ставлення до чистоти навколишнього середовища і свого навчального закладу.

Але виникла проблема: як вивезти це накопичене сміття? В ліцеї коштів на такі витрати немає, а до проблем ліцею мало хто прислуховується. На допомогу став депутат міського округу № 31 Андрощук Павло Олександрович, який зглянувся на благородний вчинок учнів і організував допомогу по вивозу сміття важкою технікою. Учні НПЛ щиро вдячні Павлу Олександровичу за його небайдужість, власним прикладом показав, що можна робити добрі справи займаючи будь-яку посаду! Небайдужих мешканців рідного міста запрошуємо приєднатись до добрих справ!

Посвята учнів І курсу Нікопольського професійного ліцею у молоді козаки в рамках Всеукраїнської військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»).

10 березня 2016 року в Нікопольсьому професійному ліцеї відбулась урочиста посвята учнів І курсу у молоді козаки та створення нового козацького куреню «Микитинці», з метою розширення знань про історію козацтва, шанобливого ставлення до героїчного минулого предків та наслідувати кращі риси козаків – мужність, гідність, добродушність, безкорисливість та любов до Батьківщини.

Підлітки всієї України декілька років поспіль приймають участь у заходах юнацько-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»). Першими в Нікопольському професійному ліцеї брали і продовжують брати участь у цій грі учні гр. № 158, які об’єднались в козацький курінь « Козацька воля» і вже стали учасниками змагань в м. Апостолово у 2015 році.

Підлітки всієї України декілька років поспіль приймають участь у заходах юнацько-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»). Першими в Нікопольському професійному ліцеї брали і продовжують брати участь у цій грі учні гр. № 158, які об’єднались в козацький курінь « Козацька воля» і вже стали учасниками змагань в м. Апостолово у 2015 році.
Новостворений курінь «Микитинці» - незвичайний, навіть дівчата виявили бажання прийняти участь у грі «Сокіл» («Джура»), вони своїми талантами та добрими справами примножать славу свого куреню. Адже важливим завданням козацького брацтва є саме добрі справи. Козачата куреню «Микитинці» займаються волонтерством, збором макулатурри, плетуть маскувальні сітки, допомагають людям старшого віку.
Обидва курені розпочали підготовку до змагань у 2016 році, а саме: покращують свою фізичну підготовку на тренуваннях, тренуються долати смугу перешкод, влучно стріляти, готуються до інтелектуальної вікторини.

Посвяту учнів І курсу до молодих козаків проводили: майстер в/н гр. № 165 Дорошенко Тетяна Валеріївна, викладач дисципліни «Захист Вітчизни» Криштопа В.І., старшина Нікопольської Затопської січі Гармаш Леонід Григорович.

Свято завершилось вітальним словом виконуючої обов’язки директора НПЛ Олени Олександрівни Веретеніної, яка висловила гордість за новообраних та вже досвічених козачат – учнів ліцею, побажала їм наснаги у майбутніх звершеннях та перемог у змаганнях.


Зустріч учнів Нікопольського професійного ліцею з майстром спорту міжнародного класу з футболу
Сімашко Костянтином

24 лютого 2016 року у Нікопольському професійному ліцеї відбулась зустріч з Сімашко Костянтином, майстром спорту міжнародного класу з футболу, членом Параолімпійської збірної команди України, почесним громадянином міста Нікополь. Організовано керівником фізичного виховання Лисенко Г.В. та викладачем фізичного виховання Зайцевим М.М.
Зустріч пройшла в теплій атмосфері, сортсмен розповів про свої спортивні досягнення, відповідав на запитання учнів. Діти були вражені силою духу спортсменів - параолімпійців. Захід проходив на предедні обласної спартакіади, тож Костянтин побажав збірній ліцею перемог у цих змаганнях, високих досягеннь у спорті, навчанні, житті.


Тиждень української мови і літератури, художньої культури та зарубіжної літератури
22 .02. 2016- 26.02.2016 року

«Ні! Я жива, я буду вічно жити! Я в серці маю те, що не вмирає!» (До 145 річчя Лесі Українки).

Протягом тижня класними керівниками та майстрами в/н проведено конкурси тематичних стіннівок, відеолекторії. Викладачем української мови та літератури Канищевою І. В. були проведені відкриті уроки із запрошенням письменника рідного краю О.М. Полозова, організовано похід до Нікопольського краєзнавчого музею, візуалізація поезій. Бібліотекарем Мороз Т.О. оформлені: тематична полиця, книжкова виставка.


Випуск 2015-2016 н.р.

24.02.2016 року в Нікопольському професійному ліцеї відкрита Державна кваліфікаційна атестація за професією КРАВЕЦЬ четвертого розряду. Учнями групи №160 виконана творча дипломна робота - гардини теплого переходу ліцею, різновиди елементів штор та ламбрекенів. Керівники практичної частини проекту майстри виробничого навчання Єдомаха О.О., Тарасова І.М.

Переглянути ...

День пам'яті героїв Крут в Нікопольському професійному ліцеї

З метою вшанування пам’яті українських вояків, що полягли в бою під Крутами, 27 – 29 січня 2016 року в Нікопольському професійному ліцеї,були проведені виховні години класними кервниками, майстрами в/н, бібліотекарем для учнів І-ІІІ курсів
"На Аскольдовій могилі - український цвіт"

Детальніше

Річний план закупівель, 2016 рік

по Нікопольському професійномуліцею


Інформація про застосування переговорної процедури закупівлі електроенергії
Обгрунтування про застосування переговорної процедури закупівлі електроенергії
Інформація про застосування переговорної процедури закупівлі пари та гарячої води, центрального опалення
Обгрунтування застосування переговорної процедури закупівлі пари та гарячої води, центрального опалення
Річний план закупівель на 2016 рік

Україна, м.Нікополь, пр.Трубників, 16.
Довiдки за телефоном (+38 0566) 68 71 46; (+38 0566) 68 67 27
E-mail: npl-42@ukr.net; E-mail: npl_42@i.ua

© Нікопольський професіний ліцей