Мапа сайту


Головна


Центр професійної кар'єри


Приймальна комісія


Адміністрація НПЛ


Дистанційне навчання


Професії


Новини


Охорона праці в НПЛ


Цивільний захист


Сторінка психолога


Кава-брейк з психологом


Педагогічна скарбничка


Виховна робота


Бібліотечно-інформаційний центр (БІЦ)


Національно-патріотичне виховання


Спортивний олімп


Методичний кабінет


Навчальний процес



День відкритих дверей:

Травень, 2022 року
ЯК ЗНАЙТИ...

счетчик посещений


Відеоматеріали НПЛ



Сайт обласної ради


НМЦ ПТО в Дніпропетровській області


Новини Нікополя


НІКОПОЛЬ ОНЛАЙН



В Нікопольському професійному ліцеї триває

 Акція допомоги воїнам АТО.

Підсумки збору макулатури:

Група

Кількість кг.

156

36

157

16

158

79

159

84

160

27,7

155

10

148

72

149

204

150

40,5

152

35

154

12,5

139

69

140

175

141

13,8

142

43,9

143

88,8

Всього

1007,2

Результати акції:

І місце – гр. 149
ІІ місце – гр. 140
ІІІ місце – гр.143


Всім учням велика подяка за небайдужість до українських воїнів, які захищають  нашу Батьківщину!
Отримані кошти  за здачу макулатури направлені на закупівлю Новорічних подарунків для воїнів
Дякуємо за теплі речі  та бавовняні нитки , викладачу Буглаковій Л.В., майстрам в/н Козловій В.В., Миролюбовій Я.І. , медичній сестрі НПЛ Лисенко А.М., секретарю Тимошенко О.В., технічному працівникові Казанцеву В. учню групи 148 Сокуру Артему!
Кисети  для солдат пошиті  викладачем спецтехнології швейного профілю – Виперайленко О.В.
20 маскувальних костюмів  виготовлені  учнями груп по професії «швачка» та «кравець» під керівництвом майстрів виробничого навчання  Щербак Л.Г., Горелик О.І., Тарасова І.М., Єдомаха О.О., Лисенко В.І., Ябченко Ю.Г.
Вся допомога Нікопольського професійного ліцею воїнам АТО передана 15 грудня 2014 року представникам волонтерської організації м. Нікополь.


На допомогу воїнам АТО...


З кожним днем все масштабніше активізується допомога нашим солдатам, адже ми хочемо, щоб бойові дії закінчились із мінімальними втратами для нашого народу. Віримо, що наші маленькі пожертви можуть бути підтримкою для долі однієї або декількох людей. Учні, педагогічні працівники та адміністрація Нікопольського професійного ліцею не залишаються байдужими до подій в нашій країні. Виключно на добровільній основі зібрані макулатура, теплі речі. Учні доставили майже 1000 кг макулатури. На отримані кошти будуть закуплені необхідні медикаменти для воїнів в АТО – випускників НПЛ. У вільний від навчання та роботи час всі разом плетуть маскувальні сітки. Ми впевнені, що разом зможемо допомогти солдатам в зоні АТО і подолаємо випробування, що випали на долю України.


День студента в НПЛ

Нікопольський професійний ліцей вітає учнівську молодь з Міжнародним Днем студента!


17 листопада 2014 року в ліцеї відбулись святкові заходи Кожна група вітала своїх однолітків з Днем студента святковими стіннівками та колажами. Був оголошений конкурс на кращу стіннівку, в якому оцінювались: зміст привітання, естетичність оформлення та креативність. Найкращими були : група № 148 за фахом «Електрогазозварник, слюсар з ремонту автомобілів» зайняла І місце , друге – група № 149 за фахом «Кухар, офіціант» , третє місце по праву дісталось групі № 157 за фахом «Маляр, штукатур, лицювальник – плиточник». На першому поверсі функціонувала виставка «Фотоальбом студентського життя», на якій групи представили цікаві фото-колажі своїх учнівських буднів. Підсумком дня стала святкова лінійка, зі святом учнів привітали заступник директора з НР Мурашко Людмила Анатоліївна та заступник директора з НВЧ Веретеніна Олена Олександрівна та оголосили результати конкурсів , переможці нагороджені грамотами та подяками.


Дбайливе ставлення до природних ресурсів

11 листопада – Міжнародний день збереження електроенергії


З метою виховання і пропагування серед учнів і працівників ПТНЗ дбайливого ставлення до природних ресурсів в рамках відзначення Міжнародного дня енергозбереження в Нікопольському професійному ліцеї пройшли заходи, в яких взяли участь педпрацівники і учні ліцею? випуски листівок за тематикою, виховні години, виставка плакатів – застережень, бесіди. Плакати – застереження виконали першокурсники.


9 листопада – День української писемності та мови.

Пізнавально-виховний захід до Дня української писемності та мови.


"Єднаймося, брати мої!

Т.Г.Шевченко"


«Об’єднаємо нашу країну, бо міцна, стійка держава є запорукою нашого існування»,- такими закликами розпочався виховний захід, присвячений Дню української писемності та мови. Літературно - історичний екскурс про історичну писемну пам’ятку «Слово про Ігорів похід» для учнів груп № 155, 150 за фахом «Маляр. Штукатур» підготували і провели методист, викладач української мови Гаврилюк Л.Г. та викладач історії Івінська В.М. Основна ідея заходу: тільки в об’єднанні – ми сила! Історична пам’ятка наскрізно пронизана любов’ю, відданістю до рідної землі. Такими стійкими і мужніми повинні зараз бути і ми! Слава героям, які зберігають мир і спокій рідної землі!


Від дружби у спорті - до миру на Землі

Свято спорту в Нікопольському професійному ліцеї Свято в групах ліцею розпочалось з олімпійського уроку. Основним змістом уроку були історичні довідки про олімпійський рух, який єднає людство на Землі, закликає до миру на планеті. Він виховує патріотизм, мужність для захисту своєї Вітчизни. У спортивних змаганнях прийняло участь 430 учнів.

Детальніше...

День партизанської слави!

День партизанської слави! 22 вересня учні Нікопольського професійного ліцею були запрошені на міський мітинг до пам’ятника «Героям комсомольцям – підпільникам і тисячам нікопольчан – жертвам фашизму, що загинули в 1941-1944 р.р».

Детальніше...

Презентація бібліотечно-інформаційного центру

Презентація бібліотечно-інформаційного центру Нікопольського професійного ліцею першокурсникам (23.09-26.09 14р.)

Детальніше...

Бабин Яр – трагедія людства

29 вересня в Нікопольському професійному ліцеї на базі інформаційно-бібліотечного центру відбувся виховний захід

Бабин Яр – трагедія людства

Захід підготувала і провела майстер виробничого навчання Миролюбова Я.І. з групою № 155 за фахом «Маляр. штукатур»

Детальніше...

День працівника освіти.

На початку жовтня традиційно в Нікопольському професійному ліцеї відбулося свято – День працівника освіти. Вітальними словами зустрічали учні своїх вчителів.

Детальніше...

Єдиний методичний день в
Нікопольському професійному ліцеї

У межах регіонального педагогічного проекту в НПЛ 23 травня 2014 року пройшов Єдиний методичний день: «Самоосвіта як основний фактор удосконалення педагогічної майстерності, розвитку професійної компетенції та підвищення якості навчально-виховного процесу в ПТНЗ», присвячений 95 річниці з дня народження В.О. Сухомлинського – великого українського педагога - гуманіста, вченого.
Методична рада ліцею розробила і запропонувала заходи до Єдиного методичного дня. Вони були направлені на обмін власного передового педагогічного досвіду за формами – презентація, проект, ділова гра.

Детальніше...

Тиждень історії в
Нікопольському професійному ліцеї
"Ніхто не забутий, ніщо не забуте..."

З 5 - 8 травня 2014 р. в Нікопольському професійному ліцеї був проведений тиждень історії. Проведення тижня історії дозволило залучити достатню кількість учнів, вирішити важливі виховні завдання: виховання любові до Батьківщини, повага до старшого покоління; розширення і поглиблення запасу знань учнів і формування їх компетентності по предмету; виявлення і підтримка обдарованих учнів; підтримка і виховання віри учнів у свої сили; розвиток і вдосконалення психологічних якостей учнів: допитливості, ініціативності, працьовитості, наполегливості, самостійності в набутті знань.

Детальніше...

Визначні події
Нікопольського професійного ліцею
в 2013 році

1. Проведено ремонтні роботи в ліцеї до початку навчального року.
2. Прийняли участь у Всеукраїнських конкурсах професійної майстерності серед майстрів виробничого навчання ( з професії «офіціант», «лицювальник-плиточник»).
3. Участь в обласних олімпіадах з математики ( 3 місце), хімії, історії, української мови, інформатики.
4. Співпраця з Дніпропетровським регіональним центром оцінювання якості освіти (проведення ЗНО).
5. Участь у міській виставці творчих робіт учнів до Дня міста Нікополя
6. Проведено декаду робітничих професій галузей побуту, харчування.
7. Підвищення кваліфікації педагогічних працівників – 18 осіб.
8.Створена електронна база підручників на 57% та відбувається електронна інвентаризація бібліотеки.
9. Екскурсія учнів Нікопольського професійного ліцею до міста Запоріжжя в обласний краєзнавчий музей.
10. Бібліотекар Нікопольського професійного ліцею зайняла призове місце в обласному конкурсі «Інноваційні підходи навчальних закладів ПТО».
Тема конкурсної роботи « Реорганізація бібліотек в інформаційні центри та їх функціонування»
11. Учні Нікопольського професійного ліцею прийняли участь у зональних змаганнях з міні футболу, яке проводилось у м. Нікополь. За першість області наша команда змагалась із командами Зеленодольска, Марганця, Орджонікідзе, Томаківки та ін. училищ області. Команда Нікопольського професійного ліцею здобула у цих змаганнях почесне перше місце.
12. Участь учнів ліцею у регіональному фестивалі «Студентська весна», який відбувся у міському Будинку культури м. Нікополя
13. Лауретом заключного гала-концерту «Фестивальний дивограй профтехосвіти», який був проведений у палаці культури м. Кривого Рогу стала учениця Нікопольського професійного ліцею Іванова Діана з піснею «Грає сонце».
14. Лідери учнівського самоврядування Нікопольського професійного ліцею відвідали Обласний молодіжний форум за участю губернатора Дніпропетровської області Дмитра Колеснікова з метою розробки напрямків розвитку молодіжної політики області на наступні 10 років.
15. Відбулась зустріч студентської молоді з мером міста Нікополя Русланом Токарем, з метою обговорення питань щодо покращення життя молоді нашого міста. На засідання були запрошені голова учнівського самоврядування та заступник голови Нікопольського професійного ліцею.

Директор НПЛ       Л.Ф.Кадук


Протокол № 3 Загальних зборів колективу Нікопольського професійного ліцею


Річний план закупівель на 2014 рік

по Нікопольському професійному ліцею


ПЕРЕГЛЯНУТИ
ЗАВАНТАЖИТИ

Україна, м.Нікополь, пр.Трубників, 16.
Довiдки за телефоном (+38 0566) 68 71 46; (+38 0566) 68 67 27
E-mail: npl-42@ukr.net; E-mail: npl_42@i.ua

© Нікопольський професіний ліцей